Bolette Birch åbner op om fødslen

Parrets lille søn, Marlon Birch Janjooa, kom til verden otte uger før termin.

Den 9. august blev Bolette og Jaffer forældre til en lille dreng, Marlon Birch Janjooa. Umiddelbart efter Marlon var kommet til verden, beskrev Bolette fødslen som en "vild tur". 

Nu deler "Bachelor"-stjernen sin fødselsberetning på Instagram.

LÆS OGSÅ: Janni røber: Her er den sande årsag til rejsen

Op til fødslen mærkede Bolette, at noget ikke var, som det skulle være. Af den årsag kontaktede hun sygehuset, og i den forbindelse blev hun indlagt. 

Bolettes livmoderhals var nemlig forkortet med fire millimeter på 14 dage. Af den årsag fik hun blandt andet vehæmmende midler i drop for at undgå for tidlig fødsel. 

LÆS OGSÅ: Hvordan lykkes jeg bedst med at ændre en (u)vane?

Undervejs kunne de heldigvis se, at Marlon havde det godt, skriver Bolette videre. 

- Det blev torsdag den 8/8, hvor fødslen skulle vise sig at begynde, uden at vi anede det. Morfinen hjalp ikke længere, og jeg blev frustreret og ked af det. For smerterne var der, og jeg vidste ikke hvorfor, eller hvor længe de skulle stå på, skriver Bolette. 

Bolette havde en måler på maven, og der var lidt plukveer, men ellers tydede intet på fødsel. 

- Det hele var så uvist, og jeg sagde til Jaffer, at jeg havde en følelse af, at fødslen var tæt på, lyder det fra Bolette, som skulle vise sig at få ret. 

Parret nåede kun akkurat at tale med en børnelæge, som orienterede parret om alt, hvis Bolette skulle gå i for tidlig fødsel.

LÆS OGSÅ: Ny deltager i “Forræder”: Her har du set hende før

- Det skal lige siges, at vi ikke var et sekund i tvivl om, at nu var vandet gået, skriver Bolette og tilføjer, at de derefter kaldte på en jordmoder, da fødslen gik i gang. 

Marlon kom til verden otte uger før termin, derfor var parret indlogeret på Holbæk sygehus' neonatalafdeling, som er en afdeling for for tidligt fødte.

LÆS OGSÅ: Line Baun Danielsen har taget stor beslutning: Trækker stikket

Efter lidt over en måned på Holbæk Sygehus' neonatalafdeling kunne de den 10. september forlade sygehuset. 

På trods af den for tidlige start på livet er Marlon sund og rask og udvikler sig helt, som han skal, har Bolette tidligere delt på Instagram. 

LÆS OGSÅ: Mads Vad afslører sød detalje: Det sker der i næste uge af "Vild med dans"

Du kan se Bolettes fulde fødselsberetning herunder: