Her har du set Jens fra ‘Paradise’ før

Du har måske set paradisoen i et andet reality-program. Læs med for at få svar på hvilket, og hvorfor Jens nu har meldt sig til ‘Paradise’.

Af Amalie Jensen - 3. november 2022 kl. 16:55

Synes ud også, at der er noget velkendt over Jens, der er blandt de nye paradisoer i sæson 2 af ‘Paradise’?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jens er til premiere på ‘Paradise’…

Så er det måske, fordi du har set tv-programmet ‘Prince Charming’ fra 2021. Her var Jens nemlig med.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var ‘Paradise’-premieren

Dengang havde Jens aldrig været en del af homomiljøet, og programmet var for ham en måde at komme i gang. Efter sin medvirken havde Jens fået en helt anden tro på sig selv og et andet syn på homoseksuelle.

Drømte om det gamle ‘Paradise Hotel’

Nu er det i stedet et luksuriøst hotel i Mexico, som Jens checker ind på. Men selvom ‘Paradise’ altid har været hans største strøm, så er der en grad af skuffelse hos paradisoen, hvis medvirken ikke lever helt op til, hvad han altid har forestillet sig.

Artiklen fortsætter under billedet…

Jens og Jonas i ‘Prince Charming’ (Foto: Krestine Havemann)

LÆS OGSÅ: Teitur får hjælp af realitystjerne efter fængselsdom

– Det gamle ‘Paradise Hotel’ var faktisk min drøm. Det lækre hotel på bjerget, udsigten og poolen, hvor Amalie og Peter svømmede rundt. Det var dét, jeg drømte om. Så hvis jeg havde vidst, hvor anderledes det her ‘Paradise’ var, så havde jeg nok ikke meldt mig til. Jeg vidste ikke, at det var et helt nyt navn og hotel, da jeg meldte mig, fortæller Jens til Realityportalen til premieren.

– For mig har ‘Paradise Hotel’ været en drøm, siden jeg var helt lille. Vi har altid set det og hygget med det. ‘Paradise’ er stadig fedt, og jeg er glad for, at jeg har været med, men drømmen var jo også at stå der, hvor de gamle deltagere havde stået, tilføjer han.

LÆS OGSÅ: Liv Martine om den første tid som mor til to: Jeg griner og græder

For Jens er ‘Paradise Hotel’-deltagere som Amalie og Peter ganske ikoniske.

– Jeg ser meget op til de gamle ‘Paradise Hotel’-deltagere. Jeg synes, de er seje og dygtige. De er nået rigtig langt, og det er en svær branche at nå langt i. Nogen ville nok kalde dem dumme, jeg kalder dem seje. For hos mig var ‘Paradise Hotel’ det største, man kunne komme med i, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Teresa på Teiturs dom

Nu har Jens rundet sit andet reality-program, og står det til ham, bliver det ikke det sidste.

– Jeg har altid synes, at ‘Paradise’ var toppen. Og nu er jeg 22 år og har nået toppen. Så selvfølgelig skal jeg være med i andet. Min største drøm er at være med i ‘Til middag hos’ og sidde sammen med Karsten og Janni Ree, griner den nyudklækkede paradiso.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup er blevet vært på kendt realityprogram

En stemme til minoriteten

For Jens er der dog mere i hans deltagelse i programmet end oplevelsen.

– Jeg meldte mig til ‘Paradise’, fordi jeg er nødt til at vise, hvem jeg er, og at Jens Poulsen fra Rønnede også kan være med i ‘Paradise’.  Som adopteret i Danmark er jeg også en minoritet, ud over at jeg er homo og brun, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Katja om programmet: Derfor fandt jeg ikke kærligheden

Han lægger altså ikke skjul på, at skærmtiden og opmærksomheden er vigtig for ham.

– Jeg vil gerne være et kendt ansigt for at få en stemme. Jeg vil gerne ses og høres. Jeg har brug for at komme ud i verden, men ikke bare som Jens, for vi har set massere af homoseksuelle og brune mennesker. Jeg har en tredje minoritet som adopteret. Der er så mange, der er adopterede og ikke har nogen at spejle sig i. Hvor skal de finde et forbillede henne? Der er ikke nogen i tv, film, musik eller nyhederne. Men nu er jeg lige her, lyder det fra Jens.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par laver vildt eksperiment i ny podcast

‘Paradise’ sæson 2 får premiere på Viaplay på tirsdag den 8. november.

Du kan varme op til premieren ved at læse mere om de ti deltagere, der tjekker ind på hotellet fra start, HER, og dem, der tjekker ind i løbet af programmet, HER.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig? Derfor hedder Geggos veninde ‘Burger’

Læs mere om