AFSLØRING: ‘Paradise’-deltager blev presset af produktionen

Inden partnerceremonien havde Belo en ubehagelig oplevelse med produktionen bag ‘Paradise’.

Af Amalie Jensen - 23. november 2022 kl. 21:25

Det var en følelsesladet Belo, der i dagens afsnit af ‘Paradise’ måtte forlade hotellet. Men følelserne var ikke kun et resultat af, at paradisoens eventyr fik en ende.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Paradise’: Det var over stregen

Belo var nemlig allerede ked af det, inden han trådte ind på ceremonipladsen, af årsager der intet havde med de andre deltagere at gøre.

Han havde nemlig oplevet en del forskelsbehandling på hotellet, som du kan læse meget mere om her. Hans oplevelser førte til, at han havde en dårlig oplevelse med produktionen kort før partnerceremonien.

LÆS OGSÅ: I fertilitetsbehandling efter datters død: Nu deler Cecilie Lassen tragisk nyhed

– Lige inden min sidste partnerceremoni sad alle os udsatte på hvert vores værelse. Jeg sad der alene, og så kom én fra produktionen ind. Det var sikkert fordi hun havde set i kameraerne, at jeg havde siddet og brokket mig lidt for mig selv på værelset, fordi jeg var sur over forskelsbehandlingen, indleder Belo og fortsætter:

– Hun kom ned for at fortælle mig, at der ikke er nogen forskelsbehandling. Jeg ville gerne have haft en samtale med hende, men lige så snart hun kom derind, så kunne jeg mærke, at jeg ikke gad hendes attitude, og jeg vidste allerede der, at jeg ikke ville få noget som helst ud af at snakke med hende. Jeg fortalte hende, at jeg ikke ville tage den nu, fordi jeg hellere ville forberede min forsvarstale, for jeg var rimelig sikker på, at jeg ville ryge ud.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Har modtaget dødstrusler efter øråd

Hård tone

Belo fik dog ikke lov til at forberede sig til partnerceremonien.

– Hun ville ikke gå, før jeg snakkede med hende, og hun havde en virkelig hård tone over for mig. Det er lidt svært at lette hjertet over for nogen, der kigger skævt på én. Jeg sagde fra over for hende mange gange og sagde, at lige nu er jeg skuffet, sur og frustreret, og jeg er sikker på, at hvis vi tager denne snak lige nu, så kommer jeg til at fortryde nogle af de ting, jeg siger. Jeg har selv kæmpe attitudeproblemer, når nogen har attitude over for mig. Men hun blev ved med at presse, forklarer Belo og fortsætter:

– Til sidst lettede jeg så mit hjerte til hende, og så skete der præcis det, som jeg havde regnet med. Hun ville have mig til at trække racismekortet, som jeg ikke ville trække, fordi jeg vidste, at det var det, hun ville have ud af mig. Hun fik det til at lyde som om, den eneste grund til, at jeg var sur, var, at jeg ikke havde fået lov at promovere min frisørsalon. Så fortalte jeg hende, at det her ikke handlede om min promovering, men at jeg var sur over, at der har været forskelsbehandling. Men hun blev ved med at vente på, at jeg trak offerkortet, så det endte med, at jeg bare snakkede hende efter munden og sagde, at hun havde ret.

LÆS OGSÅ: Kritik af ‘Paradise Hotel’: Kastede blod op under optagelserne

Ked af det til partnerceremonien

Til partnerceremonien endte Belo med at stå bag Nina sammen med Freya. De tre havde været gode venner på hotellet, så derfor var det hårdt for dem, at én af dem skulle forlade det. Men det var ikke kun det, der påvirkede Belo.

– Til partnerceremonien var jeg virkelig skuffet og ked af det, og jeg kunne ikke tænke på andet, end at jeg var blevet udsat for det her af en fra produktionen, der virkelig pressede mig ud i en situation, hvor jeg følte, at jeg blev skidt på. Det eneste, jeg havde i hovedet under partnerceremonien, var, at jeg er sur på produktionen og skuffet over, at jeg ikke fik lov at sidde og tænke over, hvad jeg skulle sige til min sidste partnerceremoni. Og så endte det så med, at jeg røg ud, fortæller Belo.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mads fik sine grænser overtrådt: Jeg håber, det får konsekvenser

Viaplay: Vi er ærgerlige

Realityportalen har vendt Belos oplevelser med Viaplay. Til det svarer redaktør Morten Lollike:

– Vi er rigtig ærgerlige over, at Belo føler, som han gør. Vi gør altid vores yderste for at sikre fair behandling for alle i vores cast, og vi vil samtidig gerne slå fast, at vi aldrig forskelsbehandler de medvirkende i nogen af vores programmer. Det betyder meget for os at tage godt hånd om alle – hvilket vi også mener, at vi har gjort i denne sag. I forhold til taletid forsøger vi at skildre livet på Paradise på bedste vis, og altid med fokus på kærligheden, konflikterne, venskaberne, humoren og de handlinger, der har konsekvenser for spillet. Når det er sagt, så filmer vi døgnet rundt, så der vil altid være situationer og samtaler, der ikke kommer med i det endelige program.

LÆS OGSÅ: Casper og Iben sammen igen