Nu kommenterer Elvira og kæresten på hans ægteskab

Elvira fastholder, at hendes kæreste Milad og hans kone Haleh er skilt. Milad siger dog kun, at han har givet Haleh rettighederne til at blive skilt. Det bekræfter en ekspert, men ifølge Haleh er det stadig nemmere, hvis Milad søger om skilsmissen.

Af Lykke Buhl - 16. marts 2021 kl. 20:09

Efter Realityportalen i går mandag kunne afsløre, at Elviras kæreste, den iranske bokser Milad Saadati, stadig er gift med sin kone Haleh Saadati, er Elvira og Milad vendt tilbage på Realityportalens henvendelser.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kia indlagt og politianmeldt

Elvira: De ER skilt

Hverken Elvira eller Milad vil dog svare på Realityportalens spørgsmål, men Elvira forklarer, at hun stadig er overbevist om, at Milad og Haleh er skilt, da hun med egne ord har “beviser sendt fra det iranske konsulat om, at de ER SKILT”.

– Jeg er både ked af det og rystet. Det gør mig ondt, når det kan gå så skævt mellem mennesker, at det kan føles nødvendigt at udstille sit privatliv på den måde, fortæller Elvira til Realityportalen.

– Det burde være en privatsag mellem de to parter, og det er ikke min opgave at kommentere på deres private anliggender. Jeg håber, at der snart falder ro over det hele igen for alles skyld, men især for sønnens, understreger hun og tilføjer, at hun ikke har yderligere kommentarer til sagen.

Elvira stod frem med kæresten Milad i starten af februar

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af E L V I R A (@elvirapitznerofficial)

LÆS OGSÅ: Brutal kamp: Rønne beskytter Linde

Milad: Har givet ret til skilsmisse

Heller ikke Milad vil svare på spørgsmål, men han fremsender det dokument, som Elvira formentligt henviser til.

– Jeg har allerede givet hende (hans kone Haleh, red.) alle rettigheder til skilsmisse og forældremyndighed, hvilket kan ses på dette dokument med begge vores fingeraftryk dateret til d. 12. december 2018. Jeg har absolut ikke nogen interesse i at holde hende som gidsel, som hun antyder, understreger Milad og fortæller, at han har rådført sig med en advokat efter Halehs beskyldninger mod ham.

LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig!

– Jeg håber, hun vil give slip og komme videre med sit liv og nye partner, så vi kan fokusere på en bedre fremtid og opfostring af vores søn, fortæller Milad og tilføjer ligesom Elvira, at han heller ikke har yderligere kommentarer.

Haleh afviser i øvrigt overfor Realityportalen, at hun skulle have en ny partner.

Herunder kan du se det dokument, som Elvira og Milad taler om

Dette dokumenter udgør en fuldmagt, hvor Milad giver rettighederne til Haleh til at blive skilt fra ham og til at bestemme egenrådigt over deres søn (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Martin Jensen modtog dødstrusler under ‘X Factor’ liveshowet

Ekspert: Haleh kan søge skilsmisse

Studielektor på Københavns Universitet på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier og oversætter af juridiske iranske dokumenter, Nina Schmidt – der også ud fra Halehs ægtepagt kunne fastslå, at Haleh og Milad stadig var gift – har ligeledes gennemgået det dokument, som Milad har sendt.

Nina Schmidt forklarer, at dokumentet er en fuldmagt, hvor Milad giver Haleh beføjelser til at lade sig skille fra ham og få fuld forældremyndighed. Hun forklarer, at dokumentet er tidsmæssigt ubegrænset og registreret i 2018, samt bekræftet af både Haleh og Milad med deres fingeraftryk.

– Så længe hustruen har den her fuldmagt, så kan hun godt blive skilt. Der står i bund og grund, at han ønsker at blive skilt fra hende. Men hun har ikke gjort brug af fuldmagten ved at gå i gang med at henvende sig til familieretten og bede om en skilsmisse, forklarer Nina Schmidt med henvisning til Halehs ægtepagt, som Nina også gennemgik, hvor hun kunne fastslå, at Haleh og Milad stadig er gift.

Haleh er stadig gift med Milad, men de vil angiveligt begge to gerne skilles

Haleh er stadig gift med Milad (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel går til kamp mod sin mor

Derudover forklarer Nina, at det faktisk er meget vidtgående beføjelser, som Haleh har fået af Milad gennem fuldmagten.

– Han stiller ikke nogen betingelser eller noget som helst. Han kan trække sin fuldmagt tilbage, men så længe den står ved magt, så har hun ret til – som om det er ham, der er dernede – at henvende sig til myndighederne og kræve at blive både skilt og få fuld forældremyndighed. Men hun skal igennem det selvfølgelig, hun skal henvende sig, forklarer Nina.

LÆS OGSÅ: Puk Elgård stopper i ‘Go’ Morgen Danmark’

I forhold til forældremyndigheden over parrets 9-årige søn, forklarer Nina ligeledes, at det fremgår af dokumentet, at det er Haleh, der har ansvaret for parrets søn.

– Han er gået med til at give hende fuld forældremyndighed, og der har han også skrevet, at han fremover ikke skal involveres. Hvis der er noget, der kræver farens samtykke i forhold til barnet – for eksempel med hensyn til skole eller udstedelse af pas og så videre – så er hun hans stedfortræder og kan give alle de her tilladelser og samtykker, der skulle være nødvendigt i forhold til barnet, forklarer Nina.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært forsøgt voldtaget

Haleh: Det er ikke så let

Milads kone Haleh anerkender, at hun har fået fuldmagten tilbage i 2018, men hun fortæller, at hun før har forsøgt at benytte sig af fuldmagten til at blive skilt fra Milad, og at det ikke er så nemt, som Nina Schmidt fortæller.

– Det papir er nyttesløst. Jeg er nødt til at gå til retten i Iran og gå igennem den lange proces i retten. Det vil stadig tage meget mere tid, end hvis han gjorde det, forklarer Haleh til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Realitypar skal have en lille ny

Derudover fortæller hun, at hun som alenemor til parrets søn og som travl karrierekvinde i et luksusejendomsmæglerfirma ikke har mulighed for at tage til Iran for at søge skilsmisse.

– Jeg er nødt til at tage til Iran for at starte skilsmissen, og det kan jeg ikke, fordi jeg arbejder 12 timer om dagen. Men Milad kan gøre det. Hvis han ikke prøver at skabe problemer for mig, hvorfor søger han så ikke om skilsmisse? Hvorfor gør han ikke noget? Det er ikke mig, der er utro og lægger billeder op på nettet, mens jeg stadig er gift, det gør han, så derfor skal han tage afsted og give mig den skilsmisse, fastslår Haleh.

Læs mere om