Puk Elgård stopper

Den populære ‘Go’ Morgen Danmark’-vært tager en pause fra programmet for at lave andre – endnu hemmelige – programmer på TV2.

Af Lykke Buhl - 15. marts 2021 kl. 9:17

Det er ikke første gang, at de trofaste ‘Go’ Morgen Danmark’-seere må undvære 53-årige Puk Elgård. Men om ikke andet, så stopper den folkekære vært på programmet frem til august måned. Hun skal nemlig hellige sine værtstalenter til andre programmer på TV2.

– Vi kommer til at savne dig, Puk, skriver ‘Go morgen Danmark’ på deres Instagram-profil til et billede fra studiet af Puk med en sukkende medvært Steen Langeberg i baggrunden.

LÆS OGSÅ: Christopher og Cecilie afslører nye detaljer om datterens navn

Puk: Jeg skal lånes ud

På Instagram understreger den populære vært selv, at hun bestemt ikke er færdig med ‘Go’ Morgen Danmark’.

– Jeg skal lånes ud til nogle andre programmer, sådan har det altid været i den tid, jeg har været ansat på ‘Go’ Morgen Danmark’, så laver jeg også andre programmer for TV2. Og det er jo et kæmpe privilegium at få lov til at lave noget andet også, men det betyder ikke, jeg ikke kommer til at savne ‘Go’ Morgen Danmark’s seere og især mine kollegaer også, forklarer Puk i en video på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Sendt på værtshus som fireårig: Puk Elgård taler ud om barsk barndom

Også ‘Go’ Morgen Danmark’ slår fast, at Puk bestemt er tænkt ind i vagtplanen for fremtiden.

– Vi siger på gensyn til Puk. Puk holder en pause frem til sommer. Hun skal lave andre programmer på TV 2, som vi kan se til efteråret, forklares det.

Her kan du se opslaget, hvor ‘Go’ Morgen Danmark’ ønsker god vind til Puk