Masser af sex i 'Love Island': Vi er klar til at knalde på tv

10 ud af 11 deltagere siger, at de er klar på at give sig hen til romantikken og gå hele vejen under ‘Love Island’-lagnerne.

Af Lykke Buhl - 22. oktober 2018 kl. 17:06

Hvis man spørger de fem ’Love Island’-hunks, om man kan forvente at se dem i en hed omgang elskov, når de snart kan ses spærret inde med lækre singlebabes i en spansk luksusvilla, så svarer de alle, at de er klar på det. Dog på lidt forskellige måder.
Hvis man spørger gentleman’en Jamie Eschen på 24, så svarer han, at han jo først skal finde en sød pige, der har lyst til ham og han til hende – for rullende kameraer til og med. Så han har forberedt sig på at nøjes med at kysse. I samme boldgade finder vi 25-årige Rasmus Pedersen, der heller ikke har noget imod at vente på den rette pige.
Også søde Nikolaj Würtz understreger, at han kun kommer til at have sex på tv, hvis han forelsker sig.
– Jeg har jo hele tiden sagt nej til at skulle have sex på tv, men for fanden, man går jo ikke rundt i seks uger og har den bedste kemi og virkelig får følelser for én og har lyst til at kysse dem ude i poolen og hygge hele tiden, og så lægger dig under dynen om aftenen, og så falmer kemien lige pludselig. Det sker jo ikke, fortæller den 24-årige odenseaner.
AFSLØRING: ‘Love Island’-deltageres hemmelighed tager røven på produktionen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘Singleliv’-deltageren Numse-Rasmus fortælle om sin erfaring med sex med bagværk. Det er nok tvivlsomt, om vi får det at se i TV3-programmet, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-fyrene: Dét tænder vi på

Knalder gerne, mens familien ser på

Hvis man derimod går til de to flotte fyre Jonas, 21, og Oliver, 22, så virker det ikke til, at det er et spørgsmål, OM det kommer til at ske, men HVORDAN det skal klares. Begge har de forberedt sig på, hvordan man tager hensyn til familien derhjemme, der kommer til at se dem i tv i fuld gang med at dele kærlighed ud med underlivet.
– Jeg er sgu lidt ligeglad med, om min familie ser mig knalde på tv. Det er jo ikke, fordi man ligger, du ved, nøgen foran kameraet nærmest, det bliver jo under et lagen. Det er ikke, fordi vi render rundt splitterravende nøgen, så det er sgu lige meget, lyder det fra 21-årige Jonas Korsgaard.

De to flotte muskelbundter, Oliver og Jonas, tror bestemt, de kommer til at få sex i ‘Love Island’-villaen (Foto: Michael Stub)


22-årige Oliver har på samme måde også et ret afslappet forhold til sex og hans forældres bevidsthed omkring hans sexliv, da han stadig bor hjemme, oftest ved hans far.
– Jeg tror, de allerede har hørt det, de skulle derhjemme! Min far sover tungt i weekenden, så det er fint, haha! Min mor gider kun have damerne med hjemme, hvis det er noget seriøst, så det er ligesom også derfor, jeg er hos far, griner familiemennesket Oliver Erngart og uddyber, at han selvfølgelig tænker på familien derhjemme, når safterne skal flyde.
– Jeg tager selvfølgelig hensyn, ikk’, lige dækker over med dynen og sådan noget, så man ikke bare står ude i køkkenet og giver den hele skallen. Men hvis det sker, så sker det, griner Oliver.
LÆS OGSÅ: Forstå ‘Love Island’ på to minutter
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-pigerne: Dét tænder vi på

Kun én udelukker sex på tv helt

Hvis man går over i pigernes lejr, så er det bestemt heller ikke slukket for det varme vand.
Den eneste person, der på forhånd helt har udelukket lagengymnastik i programmet, er 23-årige Nathalie Loglo. Hun mener, at der alligevel altid gerne skal gå én seks ugers tid, som programmet varer, før man smider tøjet med en partner.
– Jeg har tænkt over, at for at være kærester skal man jo også være lidt intime og sådan noget, men jeg foretrækker, at man lærer personen at kende, og det føler jeg godt, at man i Danmark kan gå seks uger uden, at man er sammen med nogen. Så hvis man ikke kan det i ‘Love Island’, så ved jeg heller ikke rigtigt, om det er en person for mig, fortæller baben Nathalie.
Til gengæld er en pige som Emilie Schwabe, 22, lidt mere frisk på spas og løjer.

Smukke Nathalie er den eneste deltager, der påstår, at hun ikke ville kunne lokkes med under lagnerne i ‘Love Island’ (Foto: Michael Stub).


– Det eneste, jeg har lovet, det er min mormor, at jeg ikke skal have sex på tv. Men hun har heldigvis ikke TV3! Hahaha, altså, sådan nogle ting sker, lyder det friskt fra en grinende Emilie.
LÆS OGSÅ: De dårligste scorereplikker i ‘Love Island’
LÆS OGSÅ: Kommer Fie Laursen ind i ‘Love Island’?
Hvis man spørger stortatoverede Olivia Salo, om hun kommer til at give den gas under lagnerne i ’Love Island’-villaen, så får man også at vide, at seks uger nok er for lang tid at skulle holde sig i skindet for et seksuelt væsen som hende.
– Jeg ville jo gerne kunne sige nej for at kunne beholde mit eget image eller min selvrespekt, men jeg vil simpelthen bare ikke udelukke det, jeg er et enormt seksuelt menneske, så hvis noget er rigtigt, så er det rigtigt. Man skal også tænke på, vi er derinde i seks uger, det er fandme lang tid, man skal holde sig tør, hvis man er virkelig, virkelig glad for én person, griner Olivia og fortsætter:
– Jeg kan godt lide sex, det tror jeg, der er mange, der har prøvet et par gange, der godt kan, ikk’, griner hun.
LÆS OGSÅ: TV3 overrasker med ‘Love Island’-værter
LÆS OGSÅ: 10 grunde til at se ‘Love Island’

Vi er klar til at kaste os i vores følelsers vold

De tre resterende piger i ’Love Island’-startcastet er derimod lidt mindre sikre i deres svar. De vil egentligt helst ikke optages have sex og have det sendt ud til danskerne, men samtidig vil de heller ikke udelukke, at de kaster sig i armene på kærligheden, hvis de støder på den.
Deltageren Julie Melsen fortæller, at hvis først den rette fyr står klar, så falder hun nok alligevel i sine følelsers vold.
LÆS OGSÅ: Mød alle deltagerne i ‘Love Island’
GALLERI: Kom med ind i ‘Love Island’-villaen
– Inderst inde, så er jeg jo ikke typen, der har engangsknald og sådan nogle der ting, men hvis jeg bliver forelsket, så kan jeg ikke udelukke det. Jeg tager det lidt, som det kommer, tænker jeg, fortæller den 21-årige Amager-sild.

Begge de smukke ‘Love Island’-babes, Ida og Josefine, har samme motto, når det kommer til sex (Foto: Michael Stub)


Både Ida Søjborg, 21, og Josefine von Spreckelsen, 22, svarer vagt nej, når man spørger, om seerne kommer til at se dem have sex i programmet.
– Jeg tror, at hvis det er det helt rigtige, så tror jeg godt, vi kan vente, til vi kommer hjem. Og det vil jeg hellere. Jeg har ikke haft et one night stand som sådan eller været sammen med én, jeg ikke kunne navnet på. Så for mig er det lidt mere privat, og jeg prøver ligesom at passe på det. Idet at jeg faktisk godt kan være rimelig usikker på mig selv og min krop, så venter jeg hellere, fortæller den smukke Ida, men ender alligevel med at tilføje:
– Men man skal aldrig sige aldrig for pokker. Man kan jo blive sat i klemme, men jeg prøver at holde det til, jeg kommer hjem.
LÆS OGSÅ: TV3 laver nyt reality-program: Paradise møder dating
LÆS OGSÅ: Her er ‘Love Island’-værten
Også smukke Josefine lyder til at have samme indvendende motto.
– Jeg håber og regner med, at jeg kan overholde ikke at have sex herinde. Men jeg tror aldrig, man skal sige aldrig, fordi jeg tror ikke, jeg ved, hvordan jeg vil være, før jeg er inde i huset. Jeg kan sidde og sige præcis, hvordan jeg vil være, men måske bliver jeg modsat, fordi jeg bliver sat i nogle bestemte situationer. Så det må jeg tage lidt, som det kommer, men umiddelbart nej, forklarer ’Love Island’-Josefine.
I aften klokken 22 sendes premieren på ‘Love Island Danmark’. Her skal pigerne og drengene finde sammen i par – og måske opstår der den kemi, der får dem til at kaste sig over hinanden. Udsigterne til sex i programmet lover i hvert fald godt.
LÆS OGSÅ: Reality-babe i sorg: Gravid udenfor livmoderen
LÆS OGSÅ ‘Forsidefrue’ i chok: Søn satte ild til sommerhuset
LÆS OGSÅ: Sagen afgjort: Mai Manniche får medhold i ‘Familien fra Bryggen’-ringdramaet