‘Love Island’-fyrene: Dét tænder vi på

De labre drenge fra ‘Love Island’ fortæller, hvordan deres drømmekvinde er – og hvordan hun i hvert fald IKKE er!

Af Lykke Buhl - 20. oktober 2018 kl. 9:00

‘Love Island’ får snart sin premiere, og i den forbindelse har Realityportalen snakket med de seks søde piger, der håber på at finde kærligheden i programmet, om hvad denne drømmefyr skal indeholde på både det indre og det ydre.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-pigerne: Dét tænder vi på
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg har købt mig til flere følgere
I første omgang lyder udbuddet på den potentielle kæreste på de fem flotte fyre, Jamie, Oliver, Jonas, Rasmus og Nikolaj. Derfor har Realityportalen selvfølgelig også hørt ‘Love Island’-fyrene, hvad der tænder dem, og ikke mindst tænder dem af, da vi mødte dem på Gran Canaria, dagen før optagelsernes start, hvor deltagerne skal møde hinanden for første gang.
Måske du kan forudse nogle gode matches? Her kommer drengenes turn ons og turn offs.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er alle deltagerne i ‘Love Island’

LÆS OGSÅ: Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering

Jamie Eschen, 24 år (Foto: Michael Stub)

Jamie

Turn on: Jeg kan godt lide blondiner, men det er ikke et must, jeg kan også godt lide brunetter. Sød, sjov, ærlig, har noget i mellem ørerne og er målrettet på, hvordan hun vil have tingene i sit liv. Jeg går meget efter personligheden.
Turn off: Dårlig attitude, bare en møgkælling, der ser negativt på alt. Jeg hader faktisk piger, der bander utrolig meget, det er sådan halvt mand-agtigt. Jeg er ikke til buttede piger, det tænder mig ikke. Ulækre, usoignerede, sådan noget kan jeg ikke.
LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ‘Love Island’?
LÆS OGSÅ: Kardashian-søster plaget af vild stalker

Oliver Erngart, 22 år (Foto: Michael Stub)

Oliver

Turn on: Jeg har altid haft en svaghed for lyshårede piger, men det seneste stykke tid har der været så mange brunetter, der har fanget min interesse. Krøllet hår, store øjne og et sødt smil, det virker, og hvis hun kan få mig til at grine, så er det bare et kæmpe plus. Sig selv, nede på jorden, spontan, det kan jeg godt lide.
Turn off: Arrogant, tænker, hun er for lækker. Piercinger i ansigtet, sådan noget goth eller for dullet. Render rundt og kigger op i skyerne, sådan nogle high class piger, det kan jeg slet ikke klare. En snerpet bitch.
LÆS OGSÅ: TV3 overrasker med ‘Love Island’-værter
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-fyr afslører dobbeltliv

Jonas Korsgaard, 21 år (Foto: Michael Stub)

Jonas

Turn on: Hun er mindre og lavere end mig, har noget langt, flot hår, en god kulør, trænet, og så må hun gerne have en stor røv, en “ud ad-røv”, en trænet røv, et par fine bryster også, plejer jeg også rigtig godt at kunne lide. Så længe hun ser godt ud og hviler i sig selv, har selvtillid og er selvstændig. Hun må også gerne kunne lide at træne.
Turn off: Hun er højere og større end mig, sådan tyk eller usoigneret. Hun er svær at snakke med, jeg hader sådan nogle rappenskralder, sådan en type der.
LÆS OGSÅ: 10 grunde til at se ‘Love Island’
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Melissa tager næste skridt med kæresten

Rasmus Pedersen, 25 år (Foto: Michael Stub)

Rasmus

Turn on: Hun er en høj pige, ikke højere end mig, gerne mørkhåret. Hun skal se naturlig ud, man skal helst ikke lægge mærke til, hvis hun ikke har make up på. En flot, trænet krop, selvstændig og ikke afhængig af mig. Én der har ambitioner og er sød mod andre, betænksom, drømmer stort, vil rejse verden rundt og opleve ting
Turn off: Snobbet, det er nok det værste. Hun må gerne spille lidt kostbar overfor mig, men snobbet overfor familie og venner og fremmede. Hun må ikke have extensions.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder gravid igen

Nikolaj Würtz, 24 år (Foto: Michael Stub)

Nikolaj

Turn on: Lav, solbrun, skinnende, smukke øjne. 1.60-1.70 cm, der er noget totalt charmerende, sødt og hyggeligt ved sådan nogle små trunter. Hun hviler hundrede procent i sig selv. Hun skal vide, at hun er smuk, men ikke udstråle det i form af arrogance.
Turn off: Hun må ikke bekymre sig så meget om, hvad andre tænker om hende. Nem eller prøver at virke som om, de afskyr én og ruller med øjnene. Bleg, uren hud og sådan noget. Attituden er alfa og omega, hvis den er elendig, så kan selv den smukkeste pige bliver en etter.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Gustav afslører ny kæreste