'Forsidefrue' i chok: Sommerhuset stod i flammer - Her & Nu

'Forsidefrue' i chok: Sommerhuset stod i flammer

Sønnen fik tændt for komfuret, og det var tæt på at ende helt galt for ‘Forsidefruer’-baben og hendes familie

Af Louise Vilsbøl - 29. juni 2018 kl. 07:25

I lang tid har Sarah Louise spinket og sparet for at kunne købe det skønne sommerhus, som i denne sommer er blevet hende og børnenes lille oase, hvor de bruger al deres fritid. Men i går var drømmen ved at gå op i flammer. Det idylliske træ-sommerhus var nemlig nær brændt af, da hendes mindste dreng fik tændt for komfuret, hvor der stod en elkedel.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer’
– Min tømrer kiggede lige forbi for at tale om kommende opgaver, og Arthur hiver i ham, og de går ind i køkkenet, hvor jeg hører ham råbe efter mig. Jeg springer op og ser så en meter høje flamme i køkkenet!! Der stod en gryde i blød i håndvasken, og den tog jeg per automatik og smed hen på ilden og den slukkede. Hold nu K!!! et chok, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sagen afgjort: Mai Manniche får medhold i ‘Familien fra Bryggen’-ringdramaet
– Christian (tømreren, red.) havde haft fokus på at få børnene væk, og da rummet med et blev fuld af røg, hev han også mig ud, som bare stod og stirrede chokeret på det afbrændte komfur og elkedel. Vi fik hevet alle de brændte ting ud og kunne konstatere, at jeg har været ufattelig heldig. Hans timing har været så vigtig! Var han kommet 5 minutter senere ind, så var hele huset futtet af!! Der er knastørt, og huset er lavet af træ, det var brændt ned på 20 minutter.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Hjemme i familiens lejlighed har de et børnesikret komfur, så ‘Forsidefruer’-baben havde ikke tænkt over, at sønnen kunne nå knapperne på deres lille komfur i sommerhuset. Heldigvis slap familien med skrækken, og nu er sommerhuset udstyret med brandslukker og røgalarmer, og mon ikke der også kommer et børnesikret komfur, når det nedbrændte skal skiftes ud?
Læs hele Sarah Louises indlæg og se billeder af det nedbrændte komfur på hendes blog HER.
LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’