Forstå 'Love Island' på to minutter

I aften er der premiere på ‘Love Island Danmark’. Men hvad går programmet egentligt ud på, og hvad er det der med app’en? Få svar på det hele lige her!

Af Lykke Buhl - 22. oktober 2018 kl. 13:02
Hvis du ikke har haft fornøjelsen af at se ‘Love Island UK’ (eller ‘Love Island Norge’, ‘Australien’, ‘Tyskland’ eller ‘Sverige’), så kender du måske ikke til konceptet ‘Love Island’, som i aften for første gang kan ses i en dansk version.
LÆS OGSÅ: 10 grunde til at se ‘Love Island’
Klokken 22 på TV3 er det nemlig tid til, at 11 smukke, danske singler, fem drenge og seks piger, tjekker ind i ‘Love Island’-villaen på Gran Canaria og deler sig op i par, så jagten på den store kærlighed mellem hinanden kan begynde.
Løbende kommer der nye singler ind – nogle gange kommer der ingen, andre gange en enkelt, en tredje gang måske endda fem singler på én gang. Relationerne mellem parrene bliver derfor konstant sat på prøve, når der hele tiden kommer nye, potentielle kærester ind, der kan ryste op i de etablerede par. Står man uden partner, ryger man hjem til Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-fyrene: Dét tænder vi på
I England er ‘Love Island UK’ vanvittigt populært og er eksploderet i seertal gennem de fire sæsoner, det har kørt. I den seneste sæson sad fire millioner englændere klistret til skærmen for at følge deltagernes jagt på kærligheden med alt det drama, jalousi og sårede følelser, det indebærer. Så der er alt mulig god grund til at glæde sig, når vi for første gang skal opleve dramaet folde sig ud med danske deltagere.

DU bestemmer med app’en

Det specielle ved ‘Love Island’-konceptet er, at alle seerne kan få medindflydelse på programmet via ‘Love Island’-appen.
LÆS OGSÅ: De dårligste scorereplikker i ‘Love Island’
Her kan seerne eksempelvis få magt til at stemme deltagere ud, give par alenetid eller bare tilkendegive, hvem den hotteste single i programmet er. Samtidig modtager man i appen også lækkerier som eksklusive smugkig på de kommende afsnit og muligheden for at købe merchandise. Den danske app hedder “Love Island Danmark” og kan hentes nu til iPhone og Android.
LÆS OGSÅ: Kommer Fie Laursen ind i ‘Love Island’?
Uforudsigelighed er nemlig kernen i ‘Love Island’, der bliver optaget og så sendt ud i æteren omkring 24 timer senere. Det vil sige, at hvis du i appen mener, at der skal være toga-fest, så kan du være heldig, at deltagerne står med lagner om livet og drinks i hånden dagen efter.
De næste seks uger sendes programmet hver aften fra mandag til lørdag, og hvert program varer cirka 45 minutter. Det sidste par tilbage vinder 250.000 kroner – men om de ender med at dele pengene, det er en helt anden sag.

Så hop ind der, hvor du henter apps, hent ‘Love Island Danmark’-appen og slå om på TV3 eller Viaplay i aften klokken 22, når der er premiere på ‘Love Island Danmark’!

Disse hotte singler tjekker i aften ind i ‘Love Island’-villaen (Foto: TV3)


 
LÆS OGSÅ: Mød alle deltagerne i ‘Love Island’
LÆS OGSÅ: TV3 overrasker med ‘Love Island’-værter
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kom med ind i ‘Love Island’-villaen