Skal Fie Laursen være med i 'Love Island'?

Måske får vi Fie Laursen at se i et nyt tv-program på TV3.

Af Louise Vilsbøl - 22. august 2018 kl. 20:55
Efterhånden tæller Fie Laursens CV over tv-programmer en hel del i reality-genren, men vi har langt fra set det sidste til den omstridte blogger. Hun har netop filmet et tv-program sammen med veninden Gina Jaqueline, og nu overvejer hun at kaste sig ud i endnu et tv-eventyr.
LÆS OGSÅ: Gravid realitystjerne død af overdosis

– Jeg har leget med tanken om at melde mig til ‘Love Island’, som de caster til lige nu på TV3, da jeg er obsessed med den udenlandske version af det, men nu må vi se! Hvad synes I?, spørger Fie Laursen sine følgere på bloggen.

Overfor Realityportalen forklarer hun, at hun overvejer at tilmelde sig, fordi hun elsker konceptet bag programmet og den originale version. Hun har dog endnu ikke tilmeldt sig programmet.

–  Jeg skal lige se, hvordan nærmeste fremtid ser ud, da jeg er ved at filme andre ting, men det kunne være sjovt. Det, der tiltaler mig, er både rejsen og dating. Det er de to ting, jeg søger mest efter mit breakup, forklarer Fie med et grin. Der er dog en ting, der får hende til at tøve:
– Min veninde har lige sagt, at det ikke er ‘Love Island’, men de bruger casting som cover up på ny sæson af ‘Ex on the Beach’, hvilket er det sidste program jeg vil deltage i. Men man ved jo aldrig.
Der er dog intet, der tyder på, at ‘Love Island’ er et cover up. For det første skal ‘Love Island’ sendes på TV3, som også har de britiske sæsoner af programmet liggende på Viaplay og Viafree, mens ‘Ex on the Beach’ bliver sendt på Kanal4, som tilhører Discovery. Derudover er det to forskellige produktionsselskaber, der står for programmerne. United tv søger deltagere til ‘Love Island’, mens ‘ Ex on the Beach’ er produceret af Metronome.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Har fået rolle i en tv-serie

På sin blog fortæller Fie imidlertid også, at hun har gang i flere tv-projekter og gerne vil have gang i sin karriere som skuespiller, og det lader til, at det er godt på vej.
– Jeg kan ikke sige så meget andet, end at Boris og jeg har fået statist roller i en stor serie – og selvom det ikke er en hovedrolle, så er det stadig en start og noget, vi glæder os til at opleve. Ved siden af reality, så er min plan er tage til castings på forskellige film og serier, da det er noget, jeg drømmer om. Skuespil er noget, jeg altid har elsket, og jeg er heldig at have evnen til at kunne leve mig ind i rollen, skriver Fie på sin blog og fortsætter:
– Det er selvfølgelig helt underligt at starte ud som statist, især fordi jeg er vant til tv, hvor jeg er i fokus, men jeg ved også, at det er starten på et nyt kapitel. Jeg elsker reality, mest af alt fordi jeg elsker at lave tv, men jeg håber at kunne rykke videre til noget mere seriøst som film.
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup tager stort skridt med kæresten
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
LÆS OGSÅ: Frederik beskyldt for utroskab: Nu svarer han igen

Læs mere om