TV3 overrasker med 'Love Island'-værter

Nu afsløres det, hvem der kommer til at stå i spidsen for det nye TV3-program.

Af Emilie Holm Egebro - 25. september 2018 kl. 14:00

Tilbage i juni kom det frem, at TV3 laver en dansk udgave af seer-succesen ‘Love Island’, som har taget england med storm. Optagelserne finder sted i efteråret, og TV3 er stadigvæk igang med castingen på de helt rigtige deltagere.
I går erfarede Realityportalen.dk, at det bliver Lisbeth Østergaard, der bliver vært på programmet, men TV3 ønskede ikke at kommentere på sagen. I dag løfter de dog sløret for de to personer, der kommer til at stå i spidsen i programmet.
UPS! Sidney Lee taler over sig med tv-comeback
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører kønnet: Vi venter os en ..
Den velkendte vært Lisbeth Østergaard bliver selve værten på programmet, mens komikeren Dan Andersen bliver speaker på programmet. I ‘Love Island’ har speakeren en stor rolle, så Dan kommer også til at fungere som en slags vært i fællesskab med Lisbeth. Og der er ingen tvivl om, at de to glæder sig til at komme igang med optagelserne:
– Det er jo noget nyt, så jeg glæder mig helt vildt! Jeg har aldrig prøvet at lave reality før, så det bliver spændende. Jeg bliver også anderledes, fordi vi jo ikke sender helt live, men det jo heller ikke er ligesom ‘Paradise’, hvor det først vises meget senere. Jeg tror også, det bliver sjovt at følge med på sidelinjen og følge med i alt det, der skal ske. Alle historierne, intrigerne, forelskelserne, glade hjerter, knuste hjerter osv. Men jeg håber virkelig, at der er nogen, der finder kærligheden, fortæller Lisbeth til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang sælger huset: EDC blev lagt fuldstændig ned
LÆS OGSÅ: Reality-babe i sorg: Gravid udenfor livmoderen
– Det bliver et eventyr at være med i sådan et program. Jeg skal jo være dernede og være helt tæt på, så det bliver super fedt. Det er jo nogle store sko, jeg skal udfylde, men jeg er sikker på, at det bliver sjovt. Jeg har jo fået lov at komme med mit bud på, hvordan det hele skal løses, så det er super fedt at få lov til at være en del af sådan et stort program. Jeg glæder mig super meget til at komme igang, og jeg er meget spændt på, hvordan danskerne tager imod det, forklarer Dan.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen hentet af ambulance til Guldtuben-efterfest
LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Man kan blive afhængig af at være gravid

Flyver frem og tilbage

Mens Dan skal opholde sig på Gran Canaria i alle syv uger, som programmet skal optages, forholder det sig anderledes med Lisbeth Østergaard. Hendes lille søn er kun fem måneder gammel, når hun skal drage afsted, og derfor er der blevet lagt en plan, så hun slipper for at undvære ham i syv uger:
– Jeg kommer til at rejse lidt frem og tilbage under programmet. Heldigvis er der jo også en far i billedet, og han er jo lige så god som mig. Så vi arbejder lige på en løsning lige nu med, hvordan det hele skal strikkes sammen. TV3 har simpelthen været så søde og forstående. De ved godt, at det ville være svært for mig at sige ja, hvis jeg skulle være væk i syv uger konstant. Så det er virkelig dejligt, forklarer Lisbeth og fortsætter:
– Min familie kommer også ned på Gran Canaria på et tidspunkt og besøger mig, så det kommer til at gå så fint det hele.
‘Love Island’ får premiere mandag den 22. oktober klokken 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt
Se promoen for programmet herunder:

LÆS OGSÅ: Boris Laursen afslører: Her er mine største hemmeligheder
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen