De dårligste scorereplikker i 'Love Island'

Dommen er næsten ens: Scorereplikker virker ikke! Læs de værste scorereplikker, der er blevet kastet efter ‘Love Island’-pigerne her.

Af Lykke Buhl - 22. oktober 2018 kl. 7:25

Nathalie Loglo, 23 år (Foto: Michael Stub)

Nathalie: Afrikansk prinsesse

Der var en fyr, der sagde til mig: “Ej, du er den smukkeste afrikanske prinsesse”, så var jeg sådan lidt okay. Det synes jeg bare ikke er fedt, fordi det kan godt være, du synes, jeg er pæn og sådan noget, men jeg er jo lige så dansk som alle andre.
LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ‘Love Island’?

Julie: Tak for god sex

Julie Melsen, 21 år (Foto: Michael Stub)


Jeg har på et tidspunkt fået én på Tinder, hvor han skrev “tak for god sex”, og så var jeg sådan “hvad, jeg har aldrig nogensinde mødt dig før, hvadbehager?”, og så var han sådan “ej, men det må du undskylde, det er mit ur, der går for hurtigt”. Don’t! Det er overfladisk, kig mig i øjnene og så fortæl mig, jeg er smuk, i stedet for “flotte patter”, “god røv”.
LÆS OGSÅ: Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering

Emilie: Banke, banke på

Emilie Schwabe, 22 år (Foto: Michael Stub)


Scorereplikker er så intet sigende, hvis det er for åndssvagt, så glemmer jeg det bare. Bare være imødekommende, det behøver ikke alt muligt fancy pancy. På Tinder har jeg oplevet sådan noget “Banke, banke på”, og så kører man lidt med på den, “hvem der?”, “mig om en halv time foran din hoveddør”, bare nej, det kan jeg slet ikke.
LÆS OGSÅ: 10 grunde til at se ‘Love Island’

Ida: Scorereplikker er sjove

Ida Søjborg, 21 år (Foto: Michael Stub)


Jeg har hørt én, der var sådan, “hva’, skal du ikke lige med ud og se min Lamborghini ude bag ved?”, og så var jeg sådan, “er du sikker på, du har én?”, “nej, det var bare for sjov”. Det synes jeg er meget sjovt. Jeg har også prøvet på en restaurant, hvor jeg fik min mad ind ude fra køkkenet af, hvor de har glemt noget bagepapir i det her mad, og så åbner jeg det så, og så er det et telefonnummer. Det var sgu meget friskt, der bliver jeg ikke skræmt væk.
LÆS OGSÅ: Michael Olesen indrømmer: Faldt i søvn under sex

Olivia: Aggressiv dance battle

Olivia Salo, 21 år (Foto: Michael Stub)


Jeg var på et tidspunkt ude til min venindes polterabend, hvor jeg dansede med mine veninder, og så var der en fyr, der bliver ved med at lægge op til at skulle danse med mig, hvor jeg blev nødt til at sige, at jeg overhovedet ikke tænkte på det der i dag, jeg var ude med mine veninder. Og så endte det med, at han blev så sur, at han sådan ville dance battle mod mig, hvor det blev sådan helt aggressivt til sidst. Så er man godt nok desperat.
LÆS OGSÅ: TV3 overrasker med ‘Love Island’-værter

Josefine: 9 ud af 10

Josefine von Spreckelsen, 22 år (Foto: Michael Stub)


Der var én, der skrev til mig for et stykke tid siden på Instagram, at jeg var 9 ud af 10. Og det gik så lidt galt, for så sagde jeg okay, og så sagde han, “nej, du skal spørge hvorfor”, men det sagde jeg, at det havde jeg ikke lige lyst til, men han sagde “nej, ellers så virker det bare ondt”, så jeg gik med på den og spurgte hvorfor, og så var han bare sådan, “fordi du mangler en, og det er mig”. Det er nok den værste, jeg har hørt i mit liv.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er alle deltagerne i ‘Love Island’