'Vild med dans'-dommer udgiver nyt hit

'Vild med dans'-dommeren udgiver endnu et hit til samlingen.

Sonny Fredie-Pedersen viser endnu engang, at han ikke kun har rytme i fødderne, men også i stemmen. I dag har han nemlig udgivet sit nyeste hit 'Yellow', der både byder på energiske toner og en dybere fortælling.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull afslører fremtidsplaner

- Sangen handler i lidt dybere træk om det at være "stuck" - ikke at kunne gå den ene eller den anden vej - stuck on a yellow light. Det kan være i livet, arbejdet, kærligheden - noget som vi alle kan forholde os til, men som man kæmper sig igennem, forklarer det 37-årige multitalent.

Sangen er resultatet af et mangeårigt samarbejde med den multi-platin og Grammy-vindende producer Tommy Parker, og sammen har de skabt et track, der mixer energisk pop med rock og hip-hop toner.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen får nyt job

Sonnys nye single hedder "Yellow".

- Tommy Parker og jeg har skrevet og produceret musik sammen de sidste 14 år, så vi er som familie. Derfor vil jeg ikke længere kalde det en arbejdsproces, men virkelig bare to passionerede individer som deler de samme visioner for livet og musikken. Det er sådan en blessing at kunne finde nogen, som man kan lave en lifelong connection med og samtidigt arbejde kreativt sammen med, fortæller Sonny.

Selvom entertaineren det sidste stykke tid har været travlt beskæftiget med sin musik, så ser han frem til inden længe at tage plads ved dommerbordet i endnu en sæson af 'Vild med dans'. Her skal han for tredje gang bedømme danske kendissers dansefærdigheder, og han afslører, at dans selvfølgelig også er en stor del af hans musikunivers.

- Jeg har lige instrueret og skudt min musikvideo til "Yellow". Denne gang er det Los Angeles centrum, som er backdrop for videoen. For mig handler det altid om at skabe et univers, man kan dykke ned i med lyd og billede, lyder det fra Sonny, der yderligere afslører, at videoen blev skudt over tre nætter, og at den er lige på trapperne.

LÆS OGSÅ: Nicolas om bryllupsrejse: Det var grænseoverskridende

Sonny, der til daglig bor i Los Angeles i USA, har allerede gjort sig bemærket med sin musik med over 50 millioner streams og views. Med "Yellow" fortsætter han med at udvikle sit unikke kunstneriske univers, hvor musik og dans smelter sammen i et energisk udtryk.

LÆS OGSÅ: Johnny Madsen udskrevet fra hospice: Her er han nu