Her er årets 'Vild med dans'-deltagere

Nu har TV 2 offentliggjort, hvem der skal indtage hele Danmarks dansegulv i efteråret 2024,

'Vild med dans' 2024 har premiere på TV 2 og TV 2 Play fredag 20. september klokken 20.00, og nu har TV 2 offentliggjort, hvilke ti par, der skal indtage gulvet og tv-skærmene fredag efter fredag.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Rachel Ellebye benægter at skulle være med i 'Vild med dans'

Det er samtidig også debuttid for det nye værtspar i 'Vild med dans', Cilia Trappaud og Martin Johannes Larsen, der for første gang skal byde velkommen - til seerne og til Danmarks modigste dansere.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-finalen kostede venskabet

Se de ti modige par herunder:

Anna Munch og Eugen Miu

19-årig iværksætter, influencer og skuespiller. Blev student i sommer, har sit eget tøjbrand og er snart aktuel i spillefilmen 'Smukkere'. Bruger tiden på venner og familie og på at producere indhold til sine følgere på sociale medier.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Katrine i panik lige før vielsen

Rachel Ellebye og Thomas Evers Poulsen

24-årig tidligere medvirkende i TV 2-serien 'Årgang 0'. Er nu studerende. Rachel bruger sin fritid på blandt andet frivilligt arbejde, og så er hun ikke bleg for at bevæge sig på et dansegulv - især hvis der sættes reggaeton på.

Victor Gairy Aasmul og Mille Funk

25-årig OL-kajakroer og ingeniørstuderende, der i sin fritid læser, spiller guitar og er sammen med kæresten og vennerne. Danser især i køkkenet under madlavning og er altid at finde på dansegulvet til en fest.

LÆS OGSÅ: Nadia afslører tv-snyd: Måtte smide kuglen flere gange

Kamal Hassan og Mie Martha Moltke

28-årig podcastvært og skuespiller, som er fan af at skabe minder med sin familie og sine venner. Han er også fan af fodbold, basketball og styrketræning, mens vennerne ikke var stor fan af hans dansestil, da han var yngre.

May Lifschitz og Mads Vad

29-årig skuespiller, model, uddannet kunsthistoriker og meget mere. Går til thaiboksning i sin fritid, elsker natur og kunst og bruger masser af tid med vennerne, kæresten og hunden. Født i Argentina og elsker musik og dans.

Philip May og Camilla Dalsgaard

35-årig influencer. Arbejder også på et bosted, mens han uddanner sig til pædagogisk assistent. Bruger fritiden på sin familie og er lige blevet far til barn nummer to. Elsker at danse - især under mottoet 'Dance like nobody is watching'.

Rasmus Staghøj og Asta Björk

39-årig tv-vært, der står mægtigt tidligt op. Bruger stort set al sin fritid på familien, der tæller kæreste og to små børn. Han elsker en god fodboldkamp på stadion, mens det forholder sig modsat med et dansegulv, som han altid har frygtet.

LÆS OGSÅ: Kort før fødsel: Mette Sommer kæmper

Morten Hemmingsen og Malene Østergaard

43-årig skuespiller, der blandt andet har medvirket i TV 2-serien 'Badehotellet'. Venner, familie og fisketure står højt på fritidskortet for Morten, der dansede folkedans i 5. klasse og nok i virkeligheden er bedst til at headbange.

Sara Lygum og Damian Czarnecki

45-årig tv-vært, der blandt andet leder efter boliger til danskerne på TV 2. Hun er også foredragsholder og familiemenneske - og så elsker hun at være kreativ, mens koordinering og smidighed ikke er hendes stærkeste kort.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-datter afslører: Han ville have min mor tilbage

Dot Wessman og Nikolaj Lund

66-årig bakkesangerinde fra Bakkens Hvile, som hun ejer og driver samtidig med flere forlystelser på Bakken. Gik til pardans som 11-årig, hvor hun dansede med bagerens datter og vandt en medalje. Har også danset jazz og ballet.

Den nye sæson af 'Vild med dans' byder også på et gensyn med FRedrik Trudslen, som får sin egen social-serie ved navn  'Vild med dans - OMDANS'. Her følger vi i seks episoder Fredriks forsøg på at vende tilbage til 'Vild med dans' - og hans møde med årets nydansere. For da Fredrik finder ud af, at årets cast er fundet, stjæler han den fortrolige deltagerliste, og missionen om at overtage en af pladserne begynder.