AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne indtager 'Vild med dans'

En årelang drøm går nu i opfyldelse for TV 2-kendissen, erfarer HER&NU.

Helt fra hendes livs spæde start har hele Danmark været på fornavn med Rachel Ellebye, der i intet mindre end 18 år tonede frem på TV 2 i dokumentarserien 'Årgang 0' år efter år. 

Det er nu seks år siden, at tv-kendissen - og de andre medvirkede - fyldte 18 år, hvilket altså var programmets endestation. 

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitykendis med i 'Vild med dans' 

Siden er det ikke meget, man har set til den gæve sønderjyde, udover da hun i 2019 medvirkede i TV 3-programmet 'Til middag hos' og i 2021 'Fangerne på fortet' på samme kanal. 

Men det bliver der lavet om på nu, for ifølge HER&NU/Realityportalens oplysninger vender Rachel snart tilbage i TV 2-folden. 

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt droppet af 'Vild med dans': Jeg er mega ked af det

Hun er nemlig blandt deltagerne i den kommende sæson af 'Vild med dans', som får premiere inden længe. 

Rachel da heller aldrig lagt skjul på, at det ville blive et rungende "ja", skulle TV 2 tilbyde hende at medvirke i danseprogrammet. 

- Ellers er jeg klar på 'Vild med dans' - de ringer bare, lød det fra Rachel tilbage i maj, da hun gæstede Reality Awards' sommerfest. 

Til 'Vi elsker', der 10. august løb af stablen i Rødovre, lod TV 2-stjernen da også HER&NU/Realityportalens udsendte vide, at hun endnu ikke havde fået tilbuddet. 

LÆS OGSÅ: Janni om skilsmissen: Vi havde et usundt forhold

Rachels pokerfjæs kan du se i videoen øverst i artiklen.