Ny vært på 'Forræder'

'Vild med dans'-værten har nu fået en ny værtstjans.

Martin Johannes Larsens tv-karriere går strygende. Inden længe tager han hul på en ny sæson af 'Vild med dans', men nu afslører TV 2, at de har flere ting i ærmet med den kække komiker, som går et travlt efterår i møde.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitykendis med i 'Vild med dans'

12. oktober slår Martin Johannes Larsen nemlig dørene op til en udvidelse af 'Forræder'-universet, når han er vært på 'Forræder - Ukendt grund', der sendes på TV 2 Echo og TV 2 Play. 

Her indtager 17 vidt forskellige spillere fra hele Danmark 'Forræder'-slottet for at spille spillet om sandheder og løgne.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Vi sover hver for sig

- Vi har løbende fået usædvanligt mange henvendelser fra begejstrede seere, som har foreslået en version af 'Forræder', hvor alle kunne være med. Nu har vi valgt at udvide 'Forræder' til TV 2 Echo og TV 2 Play, hvor 'Forræder - Ukendt grund' får sit helt eget univers med egen vært og spillere fra hele Danmark, siger Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør på TV 2 i en pressemeddelelse og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni om skilsmissen: Vi havde et usundt forhold

- Lise Rønne kommer fortsat til at styre kendte forrædere på TV 2, er det Martin Johannes, der leder slagets gang, når spillerne i 'Forræder - Ukendt grund' kæmper om, hvem der kan forlade slottet med en eftertragtet pengepræmie under armen.