Rachel Ellebye jubler: Det har altid været en drøm

'Årgang 0'-stjernen lægger bestemt ikke skjul på sin begejstring.

Som HER&NU/Realityportalen allerede tidligere på ugen kunne afsløre, er Rachel Ellebye blandt årets nydansere, når 'Vild med dans' ruller over skærmen 20. september. 

Noget, 'Årgang 0'-stjernen har svært ved at få hænderne ned over. 

LÆS OGSÅ: Her er årets 'Vild med dans'-deltagere

- Det har jo altid været en drøm for mig at være med i 'Vild med dans', fortæller Rachel til HER&NU/Realityportalen og tilføjer: 

- Det var jo noget, vi samledes om i familien hvert efterår, hvor vi sad og så det sammen og heppede på vores favoritter.

Det er da heller ikke første gang, at TV 2-kendissen træder ind i studiet, som huser hele Danmarks dansgulv, for Rachel og familien har flere gange været inde at overvære programmet. 

Denne gang er det dog hende selv, der skal kridte danseskoene - men det er tilsyneladende ikke noget, der bekymrer Rachel, som er fyldt med gåpåmod. 

- Jeg elsker dans. Jeg elsker musik. Jeg elsker at bevæge mig. Så det er fantastisk at få den mulighed, fortæller hun og fortsætter: 

- Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang. 

LÆS OGSÅ: Ekspert i 'Gift ved første blik': Særligt forhold til deltagerne

Rachel får da også æren af at danse med en vaskeægte 'Vild med dans'-legende. Nemlig Thomas Evers Poulsen, som har medvirket i samtlige sæsoner af dansekonkurrencen - pånær sæson to, hvor han var dommer, samt sæson otte, som rullede over skærmen i 2011. 

Danseveteranen har da også intet mindre end tre 'Vild med dans'-sejre på samvittigheden. I sæson 1 i 2005 vandt han med skuespiller Mia Lyhne, mens han ti år senere kunne løfte trofæet sammen med skuespiller Ena Spottag, og senest i 2020 tog han sejren hjem - ligeledes med en skuespiller ved sin side - sammen med Merete Mærkedahl. 

LÆS OGSÅ: Tony Dakota og Saiyan afslører store nyheder

Rachel Ellebye har altså god grund til at være ganske tilfreds med sin dansepartner - hvilket hun også synes at være. 

- Jeg har været åben overfor at få hvem som helst, men så snart jeg mødte ham, blev jeg bare virkelig, virkelig glad, fortæller den kommede 'Vild med dans'-stjerne.

LÆS OGSÅ: Uhh: Se de første minutter af 'Robinson'