Lene James Mikkelsen,

TV 2 afslører: Her er Anne Laxholms afløser

Nu løfter kanalen sløret for den nye 'Vild med dans'-dommer.

Når 'Vild med dans' får premiere 20. september, bliver det slet slet ikke, som seerne er vant til. 

Efter Sarah Grünewalds exit er Cilia Trappaud ny vært - dog med den efterhånden velkendte Martin Johannes Larsen ved sin side. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree klar til 'Bachelorette'

Artiklen fortsætter under videoen.

I kølvandet af DR-dokumentaret 'Sexisme i musikbranchen', der blandt andet afslørede en krænkende kultur under optagelserne af 'Toppen af poppen', stod - nu tidligere - kapelmester for The Antonelli Orchestra Claes Antonsen frem og indrømmede samt undskyldte den upassende adfærd. 

Som følge af det er der altså udskiftning på kapelmester-fronten, og det bliver, som HER&NU tidligere har afsløret,  Oliver McEwan, der skal stå i spidsen for musikken i studiet. 

Derudover kunne Anne Laxholm, der har været fast dommer siden programmets premiere i 2005, i juli røbe, at hun ikke vil sidde vil dommerbordet i den kommende sæson. 

Først nu løfter TV 2 dog sløret for, hvem der skal erstatte den skattede 'Vild med dans'-veteran. 

Valget er faldet på 66-årige Lene James Mikkelsen - et navn, der måske ikke er så kendt i den brede befolkning, men som årets professionelle dansere nok skal kende. 

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha i vild graviditets-afsløring

Lene, der er fra Aarhus, er nemlig et stort navn i danseverdenen, særligt i udlandet. 

Lene arbejder som underviser, og så coacher hun topturneringspar, men dømmer også danseturneringer verden over. 

- Når man som jeg rejser alene så mange dage om året, kan det godt blive lidt ensomt. Så det at blive en del af 'Vild med dans'-familien og blive en del af et team, det glæder jeg mig til, fortæller Lene til TV 2 og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Janni midt i dramatisk skilsmisse: Jeg elsker ham stadig

- Jeg har set 'Vild med dans' helt fra begyndelsen, og jeg tror, alle elsker at være med, og de har en fest, som jeg gerne vil opleve! Jeg håber, at jeg med min erfaring kan pege helt præcist ud, hvad der skal til for, at nydanseren kan forbedre sig så hurtigt som muligt. 

I samme ombæring løfter TV 2 sløret for, at Nikolaj Hübbe heller ikke bliver at finde ved dommerbordet i den kommede sæson, hvorfor man altså går tilbage til fire dommere.

Marianne Eihilt, Sonny Freddie-Petersen og Lene James kommer altså til at være det faste dommerhold i den kommende sæson.