Silas Holst lettet: Nåede at få talt ud med Jens Werner

I sine mindeord fortæller Silas Holst, at han nåede at tale ud med Jens Werner, da der angiveligt havde været kold luft mellem dem tilbage i 2021.

Bølgerne gik højt under 'Vild med dans' i 2021, hvor SE og HØR kunne fortælle om en række ”barske” sms-beskeder mellem Jens Werner og Silas Holst.

Hovedpersonerne valgte ikke at kommentere sagen, men i sine mindeord fortæller Silas, at han nåede at tale ud med Jens Werner.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen dømt igen: Mister kørekortet

”Jeg er lykkelig over, at vi efter høje bølger gennem årene fik talt alt ud det sidste år og landede lige der, hvor vi skulle. Et sted med respekt og varme,” skrev han på Instagram, hvor han også takkede Werner for, som en af hans første trænere, at have givet ham en god start på karrieren ved at tage ham alvorligt.

LÆS OGSÅ: Medie: Han skal være med i 'Vild med dans'

Silas, 41, håber at se Jens Werner igen hinsides og beder ham hilse Britt Bendixen, der døde sidste år, og hans bonusmor, danselæreren Lene Løvendahl, der gik bort i 2017.

”Du har i den grad sat et aftryk! Og vil blive savnet! Hils Britt og Løvendahl deroppe. Når man en dag selv kommer op til jer, så ved man bare, at alle danser en helt snorlige slowfox og pasodoble.”

LÆS OGSÅ: Frustreret Lene Beier: Fortryder timing af millionkøb

Se opslaget fra Instagram herunder...