Thomas Helmig til premiere på "Den Skaldede Frisør - the musical"

Thomas Helmig fylder 60: Ingen fejring

Det bliver en stille fejring for Danmarks musikikon, Thomas Helmig, der stadig efter fire årtier har fodfæste på hitlisterne.

I dag den 15. oktober markerer en milepæl for en af Danmarks mest elskede musikere, Thomas Helmig, der fylder 60 år. Gennem mere end fire årtier har Helmig underholdt og berørt danskernes hjerter med en endeløs række af hits, og han har således cementeret sin status som en sand legende i dansk musik.

Men den runde fødselsdag er ikke én, han har tænkt sig at fejre.

- Jeg holder ikke rigtig noget, men jeg er sammen med familien. Det er fejring for mig, delte Helmig, da han reflekterede over sin fødselsdag ved sidste uges premiere på "Børnene fra Sølvgade", en film baseret på en bogserie af hans hustru, Renée Toft Simonsen.

LÆS OGSÅ: Hun var den første kvindelige professor, men har levet under radaren: "Det har en pris at stå frem som kvinde"

Yderligere slog han fast, at alderen i sig selv heller ikke påvirker ham.

- Ikke rigtig, jeg kan ikke mærke nogen forskel.

Thomas Helmig har ikke kun gjort sig bemærket på musikscenen. Hans personlige liv har også haft sin andel af både højdepunkter og tragedier. Gift siden 2000 med Renée Toft Simonsen, har parret sammen stået ved hinandens side gennem både sorg og succes. Størst af alt var sorgen, over tabet af deres fælles søn Hugo Helmig i november 2022.

Foruden Hugo er Helmig også far til datteren Ida-Marie, 32, som han har fra et tidligere ægteskab, og derudover er han stedfar til Renées børn, Ulrikke, 31, og Jens-Kristian, 29.

Selvom Thomas Helmigs musikkarriere fortsætter med at blomstre, og at han fredag d. 25. oktober udgiver endnu et album, så har hitmageren altså besluttet at nedtone fejringen af sin runde fødselsdag.