"Robinson"-Mortens kaotiske barndom: Voksede op på værtshus

Morten voksede op i et hjem, hvor alkohol fyldte lidt for meget.

Flasker, der klirrer, cigaretrøg i luften og snakkesalige stamgæster var nærmest baggrundsmusikken i 'Robinson'-Mortens barndom. Som barn blev han nemlig ofte slæbt med på byens lokale værtshus af sine forældre, der godt kunne lide at få en enkelt ... eller tre. 

- Jeg bliver altid meget følsom, når jeg snakker om min barndom. Jeg er vokset op med min mor og far, og jeg elsker dem højt, men der har været en lille smule overvægt af alkohol i familien, fortæller Morten til HER&NU og uddyber: 

- Jeg var tit alene hjemme, mens min mor og far var på værtshus, men jeg brugte også enormt meget tid på værtshuset, og jeg kunne egentligt meget godt lide det. Jeg kunne godt lide menneskerne. Jeg har altid synes, at det var et trygt sted. 

Selvom Mortens trivedes på bodegaen, og forældrene fik tingene til at hænge sammen, er det ikke lige den opvækst, han ønsker at give videre til sine egne børn.

- Jeg kan da godt se i dag, nu hvor jeg er blevet voksen, at jeg nok ikke selv vil bruge min hverdag på et værtshus på samme måde, som de gjorde, fortæller Morten og forklarer, at det for første gang gik  op for ham, at hans barndom ikke var helt som alle andres, da han mødte sin ven Anders.

- Anders' familie gjorde en kæmpe forskel for mig. Han havde den her klassiske kernefamilie, og den blev jeg meget forelsket i. Hans familie gav mig retning, og jeg fik et ønske om at skabe noget lignende. 

Stræben efter succes

I dag er Mortens ønske gået i opfyldelse. Han har fået tvillinger med sin kone, og derudover er han CEO hos Luksusbaby.

- Jeg vil så gerne give mine børn det, som jeg ikke selv har haft. Jeg værner virkelig meget om min familie, og min kone vil nok sige, at det er lidt for meget, fortæller Morten  med et smil og afslører, at han har arbejdet nærmest non-stop de sidste ti år for at sikre, at familien aldrig skal mangle noget. . 

Det var derfor også for at trække stikket at Morten meldte sig "Robinson Ekspeditionen", og til HER&NU afslører han, at hele følelsesregisteret bliver flittigt brugt på øen, hvor der er masser af tid til at reflektere over fortiden, karrieren og ikke mindst familielivet.

Du kan følge Mortens rejse i "Robinson Ekspeditionen" på Viaplay eller hver mandag klokken 20 på TV 3.