Camilla efter "Robinson"-drama: Det var planlagt

Camilla, Morten og Luna førte bevidst de andre bag lyset.

I aftenens afsnit af "Robinson Ekspeditionen" gav  Camilla, Luna og Morten deres ord på, at de ville stemme på Sebastian - men løfter er til for at blive brudt, især når det gælder reality-tv.

Artiklen fortsætter under videoen.

De tre stemte i stedet på Vibeke, der måtte forlade øen, til chok for både seerne og ikke mindst Vibeke selv samt hendes allierede, Susanne og Monique.

LÆS OGSÅ: Bolette Birch åbner op om fødslen

Nu afslører Camilla til HER&NU, at det hele var nøje planlagt. Hun, Morten og Luna havde nemlig bevidst besluttet at føre Susanne og Monique bag lyset.

- Jeg overvejede aldrig at stemme på Sebastian, men Monique og Susanne skulle stemme på Sebastian, fordi så ville de bekende kulør, og så ville jeg, Luna og Morten rykke længere op i hierarkiet, forklarer Camilla. 

Pest eller kolera

Camilla forklarer derudover, hvorfor de tre ikke valgte at smide Sebastian ud. 

- Det var svært at stole på Susanne og Monique, når vi kun lige havde mødt dem. Til gengæld stoler jeg 110 procent på min bror, så derfor valgte jeg at gå med hans alliance, fortæller Camilla og forklarer: 

- For Luna, Morten og mig var det lidt pest eller kolera. Vi ville ende med at stå dårligt uanset hvad, men min tanke var, at vi skulle vinde min brors alliances tillid, forklarer Camilla. 

LÆS OGSÅ: Stephania Potalivio deler glædelig nyhed med et ord: ENDELIG

Om planen var gal eller genial, kan man finde ud af ved at følge med i "Robinson Ekspeditionen" på Viaplay eller mandage klokken 20.00 på TV 3.