WHAT: Spoiler hun vinderen af "Robinson"?

Monique Kromann er blevet tagget i et billede på Instagram, der giver nogle hints til, hvor langt hun når i ekspeditionen.

Følger man troligt med i "Robinson Ekspeditionen," er det ikke svært at forestille sig, at Monique Kromann når langt. Hun er nemlig en vaskeægte fighter, der trods modgang fra sit hold beviser sit værd ved at hive personlige sejre med hjem gang på gang.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea risikerer fængsel: Har en plan

Men om hun ligefrem også hiver den sidste sejr hjem, og altså får vindertrofæet stukket i hånden, det må tiden vise - medmindre man følger med på hendes sociale medier. 

For knap tre uger siden blev der nemlig lagt et billede op på Instagram, der viser en tatovering med teksten "Robinson Ekspeditionen", som Monique har fået indgraveret på sit venstre ben. 

LÆS OGSÅ: Derfor er Jeppe ikke Jannis advokat

Derfor kunne man da også fristes til at tro, at hun får lavet tatoveringen, fordi hun vinder ekspeditionen - noget, som Monique naturligvis hverken kan be- eller afkræfte overfor HER&NU/Realityportalen.

- Det er jo "all in" altså, men det kan jeg jo ikke udtale mig om. Jeg vil sige, at jeg synes ikke, man skal få den (tatoveringen, red.), medmindre man synes, man har gjort det godt og kan være stolt af sin egen præstation, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen kæmper med to modstridende sider af sig selv: ”Jeg har arbejdet med det hele mit liv”

- Hele oplevelsen var simpelthen så vild og så god, at det var værd at forevige. Jeg er jo et levende lærred af mine oplevelser og minder, og det er det, mine tatoveringer handler om, afslutter hun. 

Se Moniques nye tatovering herunder.

Se, hvor langt Monique og de andre deltagere når i "Robinson Ekspeditionen" hver mandag klokken 20 på TV3 og på Viaplay.