SE BILLEDERNE: Så meget tabte "Robinson"-Jesper sig

Jesper Hansens krop kunne ikke mere, og måtte sige fra efter tre uger på øen. Det var tre uger, hvor hans krop forandrede sig helt ekstremt.

Jesper nåede som bekendt aldrig til dødskampen mod Luna og Stephanie i aftenens afsnit af "Robinson Ekspeditionen". I stedet kæmpede han sin egen kamp ind og ud af bevidsthed - en kamp, der endte med at sende ham med de blå blink afsted til hospitalet. 

Selv husker han intet af hele episoden. Han erindrer blot at vågne op på hospitalets intensivafdeling et helt døgn efter, han faldt om på øen.

LÆS OGSÅ: "Robinson"-stjerne gift: Tog fusen på gæsterne

- Det er bare et chok, det der med, at man falder om på øen og når man vågner igen, ligger man på hospitalet, siger Jesper til HER&NU/Realityportalen.

- På tre dage lå jeg med drop i begge arme, og fik skudt 27 liter væske ind i mig, fortæller Jesper, der var så afkræftet efter sin deltagelse i ekspeditionen, at han først kunne stå oprejst på andendagen og kunne kun gå stille og roligt med et gangstativ.

Da Jesper var indlagt på hospitalet i Malaysia, blev hans vægt noteret, og det viste sig, at hans medvirken i programmet havde været en ganske voldsom oplevelse, der havde tæret meget på hans krop.

Dengang den 40-årige "Robinson"-deltager fra Brøndby satte sine ben for første gang på øen i Malaysia, vejede han nemlig 107 kilo. Og da han blev indskrevet på hospitalet, lød vægten på 82 kilo. 

Og de minimum 25 kilo, som Jesper altså tabte sig i programmet, kæmper han stadig med at tage på igen. Foruden nederlaget over, at han røg ud.

- Jeg knækkede helt sammen, da jeg fandt ud af, at jeg var ude af "Robinson". Jeg elskede at være i det jo, jeg havde det godt med alle dem, der var der på øen. Det var et nederlag, og det tog lang tid at komme over, fortæller Jesper, der forklarer, at det mentalt tog ham en måned at komme over sin exit i ekspeditionen.

- Det er sgu hårdt at komme tilbage fysisk, sådan rent træningsmæssigt. Jeg mangler stadig fem kilo fra det, jeg vejede, da jeg startede (107 kilo, red.), afslutter Jesper, der trods alt har det godt i dag.

LÆS OGSÅ: CHOK: "Landmand søger kærlighed"-par går fra hinanden

 Se før/efter billeder af Jesper Hansen, fra da han trådte ind i "Robinson Ekspeditionen" og til hans sidste dyst:

Jesper Hansen i starten af "Robinson Ekspeditionen" 2024.
Jesper Hansen inden hans sidste dyst i "Robinson Ekspeditionen" 2024.