Efter "Robinson"-exit: Fik åbenbaring

Sheema vandt ikke "Robinson Ekspeditionen", men alligevel ændrede deltagelsen hendes liv.

De fleste deltagere i "Robinson Ekspeditionen" har længe haft en stor drøm om at være med. Sådan var det dog ikke helt for 25-årige Sheema Karimi fra Vanløse.

- Jeg havde brug for, at der skulle ske noget nyt, og jeg havde brug for at udfordre mig selv og se, hvad min krop ville være i stand til, når den var presset på alle parametre, fortæller Sheema til HER&NU/Realityportalen til pressedagen på "Robinson Ekspeditionen".

LÆS OGSÅ: "Robinson"-Nicolajs barndom med kræft: Jeg var tæt på at dø

Sheema blev da også presset til det yderste i årets ekspedition - især af hendes holdkammerater. De fik nemlig trængt hende op i en krog under ørådet, og efter stemmerne blev talt op, var der et rent overtal af seks stemmer mod hende, og dermed måtte Sheema altså forlade ekspeditionen. 

I dag er Sheema rigtig glad for at have været med i "Robinson Ekspeditionen," og hun har ændret nogle vaner i sit liv takket være deltagelsen i programmet.

- Jeg er begyndt at sætte meget mere pris på maden. Jeg går rigtig meget op i madspild nu, og jeg tænker meget over ikke at smide noget ud, fortæller Sheema, der også er stoppet som tandklinikassistent for at følge sin drøm om noget andet.

- Det er en overvejelse (at stoppe som tandklinikassistent, red.), jeg har haft været oppe at vende med min familie, faktisk allerede inden jeg tog afsted, fortæller Sheema og tilføjer:

- Men det var som om, jeg lige fik sat det hele i perspektiv dernede (i Malaysia, red.), og det gav bare mening for mig ikke at skulle lave noget, som jeg ikke kan se mig selv i på længere sigt.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen kæmper med to modstridende sider af sig selv: ”Jeg har arbejdet med det hele mit liv”

Den dag i dag læser Sheema til procesoperatør.