'Robinson'-Luna i vildt vægttab: Jeg hadede mig selv

Selvom Luna Lagoni har smidt 30 kilo, er kampen mod hendes indre kritiker langt fra slut.

I folkeskolen skilte den 29-årige'Robinson'-deltager Luna Lagoni sig ud. Hun sad med næsen begravet i Harry Potter bøger, var lidt rund i kanten og mindede generelt ikke om sine klassekammerater. 

- Jeg blev mobbet. Jeg stak lidt ud, jeg var overvægtig, og jeg var lidt speciel, fortæller Luna til HER&NU og forklarer, at mobningen desværre har givet hende psykiske udfordringer i dag.

- Det har sat sig som ar på min sjæl, slår hun fast. 

En stor livsstilsændring

Efter folkeskolen tog Luna yderligere på og nåede næsten 100 kilo. Én dag besluttede hun sig dog for at tage kampen op mod kiloene.  

- Jeg var træt af at have det dårligt og hade mig selv. Så prøvede jeg at spise efter en kostplan, og så fandt jeg ud af, at kiloene røg hurtigt.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'- Morten afslører stor nyhed: Har holdt det hemmeligt et år

Inden 'Robinson Ekspeditionen' havde Luna smidt 30 kilo. 

- Det var en kæmpe livsstilsændring. Jeg tabte mig en masse, og jeg fandt pludselig utroligt meget glæde og styrke i træning og fysiske udfordringer, fortæller Luna, som af samme årsag tilmeldte sig 'Robinson Ekspeditionen'. 

LÆS OGSÅ: Geggo om stor beslutning: Vil skærme børnene

Kæmper stadig

Selvom Luna i dag har tabt sig og fundet ny styrke, kæmper hun dog stadig med sin indre kritiker.

- Jeg er utroligt hård ved mig selv. Jeg har en ond stemme inde i hovedet, som altid fortæller mig, at jeg ikke gør det godt nok. Jeg er aldrig nogensinde tilfreds til mig selv. 

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker skilsmisse 'Årgang 20'

Alligevel ser hun sin hårde fortid som en ressource. 

– Jeg kunne helt sikkert bruge det i  'Robinson Ekspeditionen', og jeg kan også bruge det nu her efterfølgende. Hvis jeg får haters, går det nok. Jeg er min egen største hater, så jeg er på deres hold, siger Luna grinende.

Bliv klogere på Luna og hendes rejse i 'Robinson Ekspeditionen', som du kan følge på Viaplay eller TV 3 hver mandag klokken 20.