"Robinson"-Jesper fik blackout: Vågnede på intensiv 24 timer senere

Det viste sig at være ret alvorligt, da Jesper faldt om i "Robinson Ekspeditionen". Han blev nemlig kørt direkte på hospitalet. Selv husker han dog intet af det, der skete.

Jesper meldte sig frivilligt til aftenens dødskamp for at bevise sit værd i ekspeditionen. Desværre nåede han aldrig at kæmpe mod Luna og Stephanie, for på dagen, hvor dødskampen skulle stå, mistede den 40-årige "Robinson"-deltager fra Brøndby bevidstheden. 

LÆS OGSÅ: CHOK: "Landmand søger kærlighed"-par går fra hinanden

- Vi får at vide, at dødskampen skal foregå på den ø, vi er på. Men vi må jo ikke se, hvordan vi skal dyste, så vi får at vide, at vi skal sidde op ad en klippe med ryggen til, lyder det fra Jesper til HER&NU/Realityportalen.

- Og så falder jeg i søvn, eller hvad man skal kalde det, for jeg kan ikke selv huske det. Det er så mærkeligt, tilføjer han.

Jesper kan hverken huske sejlturen væk fra øen, eller den flere timer lange tur i ambulancen på vej til hospitalet. Han husker blot, at han vågner op på intensivafdelingen på hospitalet - 24 timer senere.  

- Jeg kan slet ikke huske noget overhovedet. Jeg vågnede op igen i et krampeanfald, og der kom en masse mennesker løbende i blå dragter - så jeg kunne jo hurtigt regne ud, hvor jeg var henne. Til at starte med var jeg helt forvirret og anede ikke, hvor jeg var henne, så det var bare et chok at ligge på stranden, og når man så vågner igen, er man på hospitalet, forklarer Jesper, der efter sin opvågning blev overflyttet til en anden afdeling, inden han tre dage efter blev udskrevet.

LÆS OGSÅ: Lægen forklarer: Derfor gør antiinflammatorisk kost dig sundere

Ikke set på tv: Blev tilset af læge flere gange

Én af de mange ting, der ikke bliver vist på tv, er blandt andet, hvad "Robinson"-deltagerne laver om natten. De fleste deltagere sover, men i Jespers tilfælde var virkeligheden en anden. 

- Da vi ankom til øen, efter den første dyst, hvor vi ikke blev valgt ved sammenlægningen, der sov jeg ikke om natten, jeg sad bare nede ved vandkanten, fordi jeg havde så mange kramper i mine ben hele tiden, lyder det fra Jesper, der tilføjer:

- Der kommer en læge i løbet af natten, og kigger til mig en del gange, og jeg fik saltvand og elektrolytter for at prøve at rette lidt på tallene.

Desværre var lægebesøgene ikke nok til at redde Jesper, som altså endte med at ryge ud af "Robinson Ekspeditionen" 2024.