Hemmelig 'Vild med dans'-stjerne syede Jennas brudekjole

Jenna August Harson fik en helt særlig person til at sy hendes drømmekjole til brylluppet med Albert.

Som i et rigtigt eventyr måtte Jenna og Albert grueligt meget igennem, inden de kunne få hinanden.

Men kærligheden var ikke til at tage fejl af, da de lørdag blev hr og fru August Harson ved en romantisk vielse på Københavns Rådhus med deres nærmeste som vidner.

LÆS OGSÅ: 'De dyre piger'-Thit afslører ny kæreste

Jenna, der venter parrets første barn, var i en bedårende kjole med plads til hendes voksende mave, mens Albert stod knivskarpt ved hendes side i et lyst jakkesæt.

Og det var en helt særlig person som Jenna havde fået til at sy drømmekjolen.

LÆS OGSÅ: Bolette indlagt: Frygtede for tidlig fødsel

- Det er Grith Deleuran fra 'Vild med dans'-systuen, der har tryllet, fortalte hun begejstret HER&NU.

Grith Deleuran, 53, har syet mange af de flotte kjoler fra 'Vild med dans' gennem årene, ligesom hun også har stået bag kostumer til en lang række film og musicals.

Efter en kort reception i rådhushaven fortsatte brudeparret og deres gæster til den italienske restaurant Tramonto, der ligger på en tagetage nær deres hjem i Carlsberg Byen på Vesterbro.

– Det var den bedste dag nogensinde – jeg har aldrig været mere lykkelig, fortalte Jenna dagen efter, hvor hun også takkede deres søde familie og dejlige venner for at være med til at fejre deres kærlighed på den fineste måde.

LÆS OGSÅ: Thomas og Sæþór afslører utraditionelt bryllup

Hun var også meget glad for alle de søde lykønskninger, som de havde fået fra nær og fjern.

– Og så selvfølgelig allermest tak til min søde Albert for, at han vil dele sit liv med mig. Det bliver det bedste eventyr, lød det taknemmeligt fra Jenna.

Albert og Jenna blev viet i den smukke bryllupssal på Københavns Rådhus.

Parret mødte for fire år siden hinanden i 'Vild med dans', og selvom det med det samme slog gnister, så var de tøvende med at give efter for følelserne på grund af aldersforskellen.

Ikke mindst fordi medier var fokuserede på de 14 år, der er mellem danseren og den dengang 18-årige skuespiller.

LÆS OGSÅ: Kasper og Helena afslører kønnet

I reportageserien 'De unge kærester' der lige nu kan streames på DR TV, fortæller Jenna blandt andet med tårer i øjnene om, da et medie lavede en afstemning, om det var okay, at hun var blevet kæreste med Albert.

Den modstand overvandt de dog, og nu de glæder de sig til at blive forældre.

LÆS OGSÅ: 'Ups vi er voksne'-Tilde: Feriemareridt på Bali

– Vi har været nødt til at tage nogle af de vigtige og lidt tungere snakke langt tidligere i vores forhold, end vi nok ellers ville have gjort. For vi var nødt til at være helt sikre, inden vi kastede os ud i det. Og det gjorde, at vi ret hurtigt blev virkelig tæt knyttet. Det, synes jeg, har været en fordel for vores relation, sagde Albert forleden til ALT for damerne.

Mille Funk, der var i en kjole fra Mango, endte med at gribe Jennas brudebuket, da hun kastede den.
Brudeparret med deres gode venner, Asta Björk, 26, og Sebastian Bull, 28, der, ligesom dem selv, blev kærester, efter at have mødt hinanden i 'Vild med dans'.