Her er Mads Vads private kærlighed

For ti år siden mødte Mads Vad sin Nanna og scorede hende med ti shots.

I aftenens afsnit af '100 procent sjov' er Mads Vad blandt aftenens gæster. De fleste kender nok den storsmilende jyde fra 'Vild med dans', men udover efterårets dansende fredage er han et meget privat menneske.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par afslører: Vores børn får løn

Hans private liv er noget, han værner om, og i det private gemmer sig hustruen Nanna Strand Vad, som han den 14. juli kunne fejre seks års bryllupsdag med. 39-årige Mads Vad har dannet par med sin 10 år yngre kone i netop 10 år.

Og faktisk var det i de sene nattetimer, at Mads og Nanna mødte hinanden på natklubben Mojos i Aarhus, hvor dansedarlingen brugte et velkendt scoretrick.

LÆS OGSÅ: Gravide Amanda Sascha udskyder bryllup

-  Købte 10 shots til hende og hendes veninde, og et par timer senere fik jeg et telefonnummer, fortalte han engang til SE&HØR.

Under en tur til Gammel Skagen i 2016 friede Mads til Nanna, og to år efter blev de gift. Året i maj 2019 blev parret forældre til sønnen Xander, som altså er rundet fem år i år. 

LÆS OGSÅ: Janni gør rent bord: Skiller de dårlige mennesker fra

I 2023 skiftede Mads og Nanna lejligheden i Aarhus ud med en større villa på 124 kvadratmeter og 104 kvadratmeter kælder med udsigt til vandet i Egå til den nette sum af 8,8 millioner kroner.

Se billeder af parret herunder: