Sabrina Sau.

Sabrina Sau i stor operation: Dyr tandlægeskræk

'De dyre piger'-stjernen har været igennem et smertehelvede i denne uge.

Denne uge har ikke været en af de bedste for Sabrina Sau fra 'De dyre piger', hun har nemlig været igennem en større operation efter længere tids problemer med tænderne.

LÆS OGSÅ: Derfor kommer der ikke mere 'Forsidefruer'

Artiklen fortsætter efter videoen med Janni Ree, der er klar til 'Bachelorette'

- Jeg fik fjernet tre tænder, hvoraf nogle af dem var groet ind i kæben og skulle opereres ud. Jeg fik det hele gjort i fuld narkose, da jeg er sindssygt tandlægeskræk. Så jeg måtte punge stort ud for det, men jeg kan ikke uden fuld narkose. Det kan mange mennekser nok spejle sig i - det her med at have tandlægeskræk, fortæller Sabrina og fortsætter:

- Men at få fjernet tre tænder på én gang har VIRKELIG været hårdt. Jeg har kun kunnet spise flydende i en uge. Hvis jeg så meget som ser på en budding, brækker jeg mig. Føj, hvor er det hårdt. Jeg er på mange smertestillende for at kunne holde det ud. Tandlægen siger, at det kan gøre ondt i 1-2 uger endnu. Så jeg holder ud.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo taler ud om fødslen: Skrottede fødselsplan

Har aldrig prøvet noget så smertefuldt

Sabrinas tandlægeskræk kommer ikke af ingenting. Hun har altid haft problemer med sin mund og fortæller, at det ikke er første gang, hun er blevet opereret i munden - tidligere har hun fået sprættet hele ganen op, fordi en tand var groet ind i ganen.

LÆS OGSÅ: Vivi Bach afslører: Så meget har den kostet

Tandlægeskrækken betyder, at det har været en dyr omgang.

- Når man har så meget tandlægeskræk, at man ikke har lyst til at gøre det uden fuld narkose, så betaler man 3000 kroner pr påbegyndt time. Ved min oprindelige tandlæge skulle jeg give 25.000 for den her operation, og så skiftede jeg tandlæge og kunne få det til 21.000. Men så skete der nogle ændringer, og jeg skulle have lavet lidt mindre end først, så det blev 13.500, fortæller hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter operation: 'De sjældne danskere'-familie med stor nyhed

- Jeg skal så igen i fuld narkose om et halvt år for at få lavet det sidste, og jeg har aldrig nogensinde  prøvet noget så smertefuldt. Jeg vil næsten hellere have lavet bryster tre gange mere, det har virkelig været slemt, selvfølgelig også fordi det er i munden, som man bruger til alt - både at snakke