Derfor kommer der ikke mere 'Forsidefruer'

Nu forklarer Amalie, hvorfor der ifølge hende ikke vil blive lavet mere af det populære program.

Det var lige ved og næsten, at der var godt nyt til de mange 'Forsidefruer'-fans tidligere på året, da rygterne begyndte at florere om, at serien skulle vende tilbage. Flere af fruerne pustede til rygterne ved at fortælle, at de havde været i dialog med produktionen omkring det.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens skilsmisse: Sønnen er også smidt ud

Det blev dog ikke til noget, og i det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' er Amalie Szigethy gæst og fortæller blandt andet om, hvorfor hun ikke tror, der kommer mere af programmet.

- Da det stoppede, syntes jeg også, det var lidt øv, men jeg tror også, at mange af os havde fået nok -  også produktionen bag. Jeg tror bare, det var sådan, at vi er jo nogle meget stærke kvinder, og vi har meget at sige og stærke holdninger, og det var sgu hårdt til tider også for produktionen at få gennemført, forklarer Amalie og tilføjer:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne indtager 'Vild med dans'

- Og så var der bare ekstremt meget drama. Det var voldsomt for mig, for der er nok nogen, der ville sige, at ordet drama tilhører under mig, men hvis der er noget, jeg ikke er, så er det dramatisk.

Amalie afsviser da også, at hun selv stod for dramaet, selvom det måske kunne virke sådan.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par skal skilles

- Jeg synes da, jeg var venner med alle, der er bare nogen, man bedre kan lide end andre. Men jeg synes, jeg kom godt ud af det med dem alle sammen, da vi optog var der ikke nogle problemer med mig i hvert fald.

Derfor er der heller ingen hard feelings fra Amalie den dag i dag. Det er dog kun Jackie af de andre fruer, hun er rigtig gode veninder med nu.