Dybvad er tilbage

Hvis man har savnet den folkekære komiker, som i årevis indtog skærmen på TV 2 Zulu, er der godt nyt.

Den garvede komiker, som har været hovedperson i TV 2 Zulu'-serien 'Dybvaaaaad' og nu i 'Verdensmænd', går tilbage til livet på de bonede gulve. Han har nemlig i denne uge annonceret et nyt onemanshow, og billetsalget er allerede i gang.

LÆS OGSÅ: Janni gør rent bord: Skiller de dårlige mennesker fra

Man kan se showet fra efteråret 2025, og allerede i titlen 'Mit bedste onemanshow' er der lagt pres på Dybvad.

Den selvsikre titel er ment som en bevidst satirisk kommentar til alle de komikere og musikere gennem tiden, der til trods for en ung alder annoncerer deres endegyldige afskedsshow for at lokke lidt ekstra publikummer ud af busken, og når touren så er overstået, kan de alligevel ikke nære sig for at tage på endnu en tour. Og en til. 

LÆS OGSÅ: Johannes Nymark i kræftchok: Tissede blod

Dybvad er blevet inspireret af alle disse ”sidste chance” shows, og han mener derfor, at tiden er moden til, at han laver sit absolut bedste onemanshow, lyder det i en pressemeddelelse.

- For at ingen føler, at de køber katten i sækken, er jeg nødt til at sige, at jeg ikke kan afvise, at jeg laver et ENDNU bedre show i 2030. Men altså, tør du vente så længe? Måske topper jeg i 2025 – vi ved det ikke!!, fastslår han i pressemeddelelsen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Jeg er ikke Janni Rees kæreste

- Ærligt, jeg havde lyst til at lave et ikke-temabåret show og jeg synes, at det er en sjov titel. Når jeg fortæller om titlen, så griner mine komikerkollegaer og min manager ser lidt bange ud - det fortæller mig, at jeg har ramt helt rigtigt! 

'Mit bedste onemanshow' er det femte i rækken efter 'Sjov mand, klam personlighed' og 'Er det ikke dig fra Dybvad?', der begge sikrede Dybvad en nominering som årets komiker ved Zulu Comedy Galla, samt 'Fasser Partner' og senest, fra 2022, 'Levemand'.