Jakob Kjeldbjerg efter 20 år: Det er blevet sværere

I denne sæson af 'Robinson Ekspeditionen' fejrer Jakob Kjeldbjerg selv intet mindre end 20-års jubilæum som programmets ”Sæt i gang!”-ekspeditionsleder.

Det har længe været Jakob Kjeldbjergs faste vending på ”Robinson Ekspeditionen”, at ”I år bliver det endnu vildere” – og den erfarne ekspeditionsleder lover, at deltagerne i år får det hårdere end nogensinde før.

– Der er intet, der er, som det plejer. Alt bliver vendt op og ned, og fra første sekund, hvor deltagerne står fire hold på to øde øer, stikker det fuldstændig af, lyder det begejstret fra 54-årige Jakob, da HER&NU møder ham i forbindelse med programmets premieredag.

Denne sæson fejrer Jakob Kjeldbjerg selv intet mindre end 20-år jubilæum som programmets ”Sæt i gang!”-ekspeditionsleder.

Men hvis man tror, det er let at stå foran kameraet efter 20 år som vært for Danmarks hårdeste realityprogram, kan man godt tro om igen. Faktisk bliver det kun sværere, også for ham, fortæller Jakob:

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Rio er en pige

– Det sværeste for mig, især i år, er denne her ekstreme varme. Vi er jo i gang med at smadre vores klode, og det mærker vi. Så kan man sige, at det er et luksusproblem, for vi laver jo ”bare” underholdningsfjernsyn ude i Malaysia, men det bliver varmere og varmere, og det er en kæmpe udfordring for os alle, siger han.

LÆS OGSÅ: 'Fede fællesskab'-deltager tog på igen og måtte i misbrugsbehandling

Fra øde ø til øde hus

På hjemmefronten står Jakob og hans hustru, Christine, også overfor en ny udfordring. Parret, der kunne fejre 26-års bryllupsdag i sidste uge, er nemlig blevet helt alene i deres hus i Sydfrankrig, der pludselig syner større uden døtrene Sophia og Maria.

– Vores to piger er jo flyttet hjemmefra, så vi er alene i huset nu, og nogle gange er det lidt svært at finde hinanden på grunden, griner Jakob.

Han må dog også erkende, at det nylige tab af den ene af familiens to boxerhunde også vejer tungt.

– En dag, da vi ikke var hjemme, gik hun (hunden, red.) hen og lagde sig under et træ i haven og sov stille ind, lyder det fra Jakob, der også fortæller, at det har været et stort samtaleemne derhjemme, hvorvidt de skal have en ny hund, som kan akkompagnere deres gamle hund.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært er blevet mor

Artiklen er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Tegn et abonnement via linket HER.