Nina Ettrup Larsen (Foto: Peter Refsgaard/Snow Productions)

'Gift ved første blik'-Nina deler detaljer om kys

I torsdagens afsnit kunne Nina Ettrup Larsen afsløre, at det nygifte par kyssede på bryllupsrejsen.

Nina Ettrup Larsen, 33, blev gift for første blik med Rolf Meier Andersen, 41. Nu er tiden kommet til bryllupsrejsen - der for det nygifte par blev en tur til Berlin. 

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Skuespiller gift

Efter en lidt tung start, med et bøvlet museumsbesøg, lader det til, at parret endelig finder melodien. I programmet løfter Nina i hvert fald sløret for, at de den sidste nat fik kysset og desuden kun sov to timer den nat.

 Artiklen fortsætter under videoen af Janni Ree og Patrik Wozniacki.

- Jeg tog ligesom en aktiv beslutning om at holde fokus på alt det, der fungerede og det, der var godt, fortæller Nina til HER&NU.

Og parret fandt da også den romantiske kemi sidst på bryllupsrejsen.

- Når man så alligevel er så meget på det hotelværelse, så kan man jo lige så godt hygge sig, griner Nina.

Inden parret skulle vinke farvel til Berlin, blev det en sidste nat med stærkt begrænset søvn. Det var der en særlig grund til.

LÆS OGSÅ: Ægtemanden afslører: Sådan scorede hun mig

- Men historien er jo egentlig bare, at vi var ude at spise, og så lykkes det mig at lokke Rolf med ud at drikke nogle øl bagefter, så vi kom sent hjem. Og vi skulle jo tidligt op, klokken fem eller seks, fordi vi skulle nå et tog hjem fra Berlin. Jeg tror, vi kom hjem klokken to om natten. Og vi havde ikke pakket, og det tog også noget tid, og man ser jo også i programmet, at vi bare ligger i sengen og har grineflip, fortæller Nina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Rasmus Botoft bliver vært på nyt program

- Så tog det ene lidt det andet, og så tror jeg, at jeg tænkte "måske skulle vi også prøve at få kysset". Men det er altså ikke helt så lummert, som man skulle tro. Det der med, at vi kun sov et par timer, lyder meget mere lummert, end det er. Det havde jeg jo ikke tænkt over, inden jeg så programmet. Det lyder jo som om, at der sket alt muligt på det værelse, afslutter Nina. 

Du kan se 'Gift ved første blik' hver torsdag klokken 20.00 på DR1 og DRTV.