Lone og Lars

"Gift ved første blik"-Lars: Kæmper med selvværdet

Det ser ikke ud til, at Lars og Lone finder melodien i "Gift ved første blik".

Lars Skærbæk Løvendahl og Lone Koch blev gift for allerførste blik i det ekstreme kærlighedseksperiment. Trods overvejende god stemning og hyggelige stunder virker det ikke til, at der opstår sød musik mellem parret. I næstsidste afsnit af "Gift ved første blik" svinder håbet yderligere - og Lone fortæller, at det ikke kun handler om at give det tid nu. Den romantiske kemi opstår simpelthen bare ikke. 

Artiklen fortsætter under videoen af Morten Mortensen.

Den udtalelse overrasker dog ikke Lars. Særligt efter get-awayen med de andre "Gift ved første blik"-par går realiteterne op for ham. 

LÆS OGSÅ: Vil du gerne giftes ved første blik?

- Til get-awayen kunne jeg ligsom se, hvordan de andre par kom gående hånd i hånd, krammede og kyssede. Jeg kunne jo godt se, at der var Lone og jeg lysår bagud. Efter den get-away skriver jeg til Lone, og vi aftaler, at vi tager en snak, når vi kommer op til hende. Det gør vi faktisk dagen før kameraoptagelserne. Vi får snakket det hele igennem, og vi får begge to sat ord på, at det ikke kun handler om tiden nu. Det handler mere om et godt venskabsforhold, fortæller Lars til HER&NU/Realityportalen.

Allerede på det nygifte pars bryllupsrejse til Athen, kunne Lars godt forstå, hvorfor de var blevet matchet og håbet spirede. Men Lone var af en anden opfattelse. 

- På bryllupsrejsen kan jeg faktisk godt se det her match. Det kunne blive til noget. Men den følelse sidder Lone ikke med, fortæller Lars og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Droppede begge bejlere: Nu forklarer "Landmand"-Helle

- Jeg har aldrig på noget tidspunkt været i tvivl om, hvad Lone syntes. Det skal ikke forstås negativt, men både med hensyn til hendes kropssprog, det sagte og usagte. På den måde har der ikke været nogle falske signaler. 

LÆS OGSÅ: Åbner op om bruddet med Adam Price: En stor løgn

Og som Lars har sagt et par gange - så fik han en kone, men ikke en kæreste. Det romantiske udeblev. 

- Jeg har gjort, hvad jeg kunne. Vi er forskellige i vores indgangsvinkel til kropskontakt. Der er selvfølgelig forskel i at kysse, det er mere kæresteagtigt. Men jeg tænker at holde i hånd og holde om hinanden, det kunne måske være rart. Men der var Lone jo aldrig, og der skal jo to til en tango. 

LÆS OGSÅ: Anette efter Franks kritik: Det er arrogant

Hvis kemien havde været til det, var det vigtigt for Lars, at det var Lone, der startede med at tage initiativet til mere kontakt. Det skyldes særligt én afgørende faktor.

- På et tidspunkt i terapi med Trine fortæller jeg, at jeg har ret stor selvtillid, men mit selvværd er måske ikke verdens største. Så jeg havde måske også brug for, at hun tog det første skridt. Jeg ved godt, at jeg ikke bare kan afskrive ansvaret, men der var bare ikke noget for Lone. 

LÆS OGSÅ: Jeppe vil giftes med Janni

Som deltidsbrandmand er Lars vant til fart over feltet, og han inviterer derfor sin nye kone op i stigevognen. Den krantur understreger endnu engang for Lars, hvorfor deres match ikke lykkes.

- Vi er grundlæggende for forskellige. Lone er meget rolig, stille og eftertænksom. Nu er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert, men for en type som mig, der er hun nok for stille. Man behøves ikke at tænke alt ihjel. Det var også det, jeg forsøgte med den der krantur - for at komme ud af ens komfortzone. 

Du kan se "Gift ved første blik" om torsdagen på DR1 klokken 20.00 og på DRTV.