Morten Mortensen fra "Gift ved første blik" 2024

Modtager særligt én slags beskeder: Det er upassende

Både Morten Mortensen og Søren Staun svømmer i beskeder fra entusiastiske "Gift ved første blik"-seere.

Morten Mortensen, 37, og Søren Staun, 32, valgte at forblive gift i sidste afsnit af "Gift ved første blik". Lykken var dog kort for parret, der kort tid efter valgte at blive skilt, og de kæmpede i terapi for at opbygge et venskab efter det svære brud.

Artiklen fortsætter under videoen af Nina Ettrup og Katrine Pørtner...

Morten og Søren har taget seerne med storm, og de har begge to modtaget mange kærlige og velmenende beskeder i indbakken. 

LÆS OGSÅ: Efter "Gift ved første blik": Har fået mere end 100 tilbud

- Mange af dem, der skriver til os, er folk, der gerne vil være venner med os. Folk synes, at vi virker sjove og omsorgsfulde. Det er det største kompliment. Særligt der, hvor vi kommer fra, med vores usikkerheder og vi har oplevet at stå uden for et fælleskab, at der er en masse mennesker, der vil være ens ven, fortæller Søren til HER&NU/Realityportalen.

Men for Morten går også en anden besked igen - en lidt speciel en af slagsen.

- Jeg har fået en del, hvor folk spørger, om de må adoptere mig. Tænker de bare, at nu når jeg én gang er blevet adopteret, så kan man bare gøre det igen og igen? Lidt upassende, griner Morten.

LÆS OGSÅ: "Robinson"-stjerne gift: Tog fusen på gæsterne

Da han kun var tre måneder gammel, blev Morten adopteret fra Korea til Danmark, og han har i sine unge år kæmpet meget med at finde sig selv som dansker med koreanske rødder.

Morten Mortensen og Søren Staun er gode venner i dag.