Nicolas Rockland og Katrine Pørtner

Efter "Gift ved første blik": Har fået mere end 100 henvendelser

Inter er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Efter en noget turbulent og mislykket deltagelse i dette års "Gift ved første blik", lod Nicolas Rockland, 34, og Katrine Pørtner Karlsen, 32 år, sig skille - endda før tid. Deres bryllupsrejse til Venedig skulle vise sig at være en ren dødssejler, og der var absolut ingen tvivl om, at kemien aldrig opstod mellem det nygifte par.

Artiklen fortsætter under videoen af Peter Birch og Nynne Larsen.

Der er dog løbet meget vand gennem åen siden - og i det nyeste afsnit af podcasten "Grebet af GVFB" afslører Nicolas, at det ikke ligefrem er kvindelig opmærksomhed, der har manglet siden da.

- Omverden har haft positiv respons. Jeg følte ikke, at det gik godt (i programmet, red.), og det var ikke meget af min egen personlighed, der kunne få lov til at skinne igennem. Jeg gik heller ikke rundt med et behov for at vise noget. Selvom der var meget lidt af mig, der kom med, så synes jeg, at omverden har givet positiv feedback, fortæller Nicolas i podcasten, og uddyber:

- Jeg har krydset de første 100 tilbud. Det er meget. Men det er jo hele landet, og det er ikke alt, der kan bruges. Nogle gange er det fra Nykøbing Falster og Nordsjælland. Nogle gange er det mødre, der vil betale for, at jeg tager på date med deres datter. 

LÆS OGSÅ: Frederik og Mortens kamp: Tvunget til DNA-test

Nicolas har da også modtaget alt, hvad hjertet kan begære. 

- Der har også været videoer af præsentationer fra folk, der vil på date. Der er også kommet søstre, kollegaer og veninder, der præsenterer nogen, de kender.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: Det skal vores søn hedde

- Jeg har dårlig samvittighed over, at jeg ikke har svaret tilbage på meget af det. Men jeg er i en god proces og står åben for at afsøge det. 

- Har du været på date med nogen af dem, spørger podcastværten Ditte Okman.

- Ja, griner Nicolas og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Deler stor nyhed: Det har været under opsejling noget tid

- Jeg har da været på nogle dates, men samtidigt skal jeg jo ikke sidde og tage modet fra de søde kvinder, der skriver. Jeg ved jo ikke noget endnu. Som sagt står alt meget åbent.

Der er dog intet, der står skrevet i sten endnu.

LÆS OGSÅ: Peter og Nynne forklarer: Derfor er vi ikke kærester

- Jeg er ikke blevet kærester med nogen endnu. Om en måned kan jeg måske sige meget mere, udtaler Nicolas og fortsætter:

- Det var jo meget hemmelighedsfuldt i starten, også fra deres side. Jeg var jo bange for paparazzi. 

Og Ditte Okman fortæller da også, at hun har fået tilsendt et billede fra en lytter. Billedet forestiller Nicolas og en kvinde, der måske holder i hånd og er ude og gå tur.