Foto: Privat

'Gift ved første blik'-Jakob afslører stor nyhed

Lykken er vendt for den tidligere tv-stjerne med hjertet på rette sted.

I sidste uge greb Jakob Bay fra 'Gift ved første blik' til sit netværk på Facebook i et sidste forsøg på at finde en hovedsponsor til sit nyeste projekt, Børnecancerløbet, som skulle løbe af stablen 31. august i Fælledparken. 

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært deler vilde billeder efter fødslen

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Esben Dalgaard fortæller om sin kræftsygdom.

Det virkede som en umulig opgave, og den ellers så ihærdige ildsjæl, der sidste år blev hædret af netop Børnecancerforeningen og vandt titlen som årets ildsjæl, følte, han havde fejlet. Men nu er lykken vendt, og Jakob kan gennemføre løbet.

- GLS Denmark valgte at lægge 100.000 kroner til løbet! Det betyder, at hver runde deltagerne tilbagelægger giver 10 kr til Børnecancerfonden! Jeg har stadig ikke fået armene ned, det er helt fantisk og var virkelig i sidste øjeblik, at de kom og reddede det hele, fortæller Jakob og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører nyt program

- Jeg har allerede samlet 1 million kroner ind i år, og nu håber jeg, at jeg kan komme op på 1,5 millioner kroner for 2024 alene. Det er ny rekord! Altså nu er de første 100.000 kroner sikret til eventet, men de mange seje deltagere samler også selv ind via den indsamling, jeg har lavet til dem. Så jeg håber på 250.000 kroner samlet for Børnecancerløbet! 

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har 'Bachelorette'-Adams tænder kostet

Drømmer om at gøre det landsdækkende

Indtil nu har Jakob samlet penge ind med sit imponerende velgørenhedsprojekt FundRacers via etablerede motionsløb som CPH Marathon, MammutMarch og lignende, men den seneste tid har han knoklet for at lave sit eget motionsløb i den gode sags tjeneste.

LÆS OGSÅ: Vidste du det om håndboldherrerne?

- Jeg drømmer om at kunne lave et landsdækkende event, hvor alle kan være med. Lidt ala RoyalRun, hvor vi samles om at gøre en forskel for kræftsyge børn. Så hvis det går rigtigt godt, og jeg får mange deltagere med her den 31. august i København, håber jeg, at jeg kan tage Århus og Odense med næste år, fortæller han og slutter:

LÆS OGSÅ: Her er håndboldherrernes koner og kærester

- Det bliver SÅ fint! Børnecancerfondens direktør kommer og sætter løbet igang, og så har vi inviteret en masse kræftsyge børn med, så vi går første runde sammen med dem, for at vise at vi støtter dem. Glæder mig til at se det

LÆS OGSÅ: Sådan hyldede håndboldherrerne Niklas Landin og Mikkel Hansen

Man kan læse mere om eventet HER.