Sofie afslører: havde særlig bøn til produktionen

I forbindelse med det særlige besøg i 'Bachelorette' havde Sofie Martinusen en lille bøn til produktionen.

27-årige Sofie Martinusen får besøg hjemmefra i onsdagens afsnit, hvor hendes far, Søren Martinusen, er rejst til Sri Lanka for at medvirke i programmet.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Lissa afslører: Det skete efter kameraerne slukkede

Det var meningen, at Søren blot skulle være i Sri Lanka i tre dage, men til HER&NU/Realityportalen deler den jyske bachelorette, at han var der i otte dage.

- Det var meningen, at han kun skulle være dernede i tre dage og filme i én. Men han tog lige en ferie på otte dage dernede, siger Sofie, som derfor havde en lille bøn til produktionen.

LÆS OGSÅ: Efter 'Bachelorette'-bombe: TV 2 under pres

- Jeg havde en fridag dagen inden jeg skulle mødes med ham. Han var kommet til den by, hvor jeg boede, og jeg ville gerne ud at spise med ham, men det måtte jeg ikke, fordi de (produktionen red.) gerne ville have en autentisk reaktion på kamera, forklarer Sofie.

Fik ekstra tid sammen

Af den årsag så Sofie Martinusen kun sin far, når de optog til programmet. Men de fik alligevel lidt ekstra tid sammen på grund af Lissa Paustians exit.

- Rent praktisk betød det mest, at Sofies far, Søren, fik lidt mere skærmtid end først planlagt, da han i stedet for én date med fire mænd kommer på to dates sammen med Sofie og to mænd ad gangen, forklarer underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Richardt Strøbech, til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejlere afslører: Sådan går det med kærligheden

- Men Søren er jo i den grad også et skønt bekendtskab, og hans samspil med både Sofie og mændene er alle minutterne værd.