AFSLØRING: Amalie og Mikkel tilbage i nyt tv-program

Den 23. august vender Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov tilbage på skærmen med 'Amalie - Mit Kaotiske Kærlighedsliv'.

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har været turbulent - og deres mange op- og nedture har flere gange været til offentligt skue. Gennem det seneste år har parret dog pakket sig ind i et jerntæppe og værnet meget om deres privatliv, eller det troede man i hvert fald. Nu viser det sig dog, at parret deler det hele i et nyt tv-program.

Den 23. august vender Amalie Szigethy nemlig tilbage på skærmen med "Amalie - Mit Kaotiske Kærlighedsliv", og i serien følger man Amalie Szigethys personlige liv sammen med hendes partner Mikkel Skelskov gennem det sidste år - en turbulent tid for parret. Deres kaotiske forhold er blevet udfordret, og de har fundet ud af, at kærligheden mellem dem ikke altid er nok til at løse deres mange udfordringer.

LÆS OGSÅ: Livslang kærlighed: Her er Christian Eriksens kæreste

Serien tager seerne med bag kulisserne. Fra da Mikkel tog deres to døtre med til Østrig uden Amalies viden og hendes efterfølgende sammenbrud på sine sociale medier til deres intense forhold til Amalies mor, som Mikkel åbent siger, at han ikke kan lide. Serien adresserer også den kriminalsag, som Mikkel er involveret i.

Seerne får også mulighed for at følge parrets diskussioner om måske at få et barn mere, mens Amalie også er på en mission for at blive en bedre version af sig selv. Det gør hun blandt andet ved at besøge danske kendisser som Dennis Knudsen for en skønheds-session, Sazeline Sørensen, som arbejder med Amalies sind gennem vejrtrækning, kokken Umut lærer hende at lave frikadeller, mens hendes ven Jackie Navarro taler meget med hende om forholdet med Mikkel.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par i lykkerus: Baby på vej

Den nye serie er både underholdende og afslørende, og Amalies charmerende personlighed og humor skinner for alvor igennem, når seerne får lov at se med i også de intense og dramatiske begivenheder i hendes familie- og kærlighedsliv.

LÆS OGSÅ: Jasmin og Mika taler ud om underretning: Det mest ubehagelige nogensinde

Amalie har været den ubestridte dronning af reality-tv i Danmark i de sidste 14 år. Hun er blevet en meget populær reality-stjerne og influencer på grund af sin charme og ofte kaotiske personlighed. Amalie har i mange år været i et forhold med forretningsmanden Mikkel Skelskov og de har to døtre, Josephine (7) og Hannah (3).

Præsenteret af Prime Video, er serien produceret af det danske produktionsselskab United Production - en del af ITV Studios. Flere detaljer om serien vil blive præsenteret senere.

"Amalie - Mit Kaotiske Kærlighedsliv" har premiere den 23. august 2024 med tre episoder på Prime Video.