Nicolaj om ‘X Factor’-fejl: Det skulle ikke have været nævnt

Til trods for fejlen er Nicolaj Lindby stolt og tilfreds over sin optræden.

Da 29-årige Nicolaj Lindby i fredags sang "There’s a Light That Never Goes Out" af The Smiths i det andet liveshow i 'X Factor', gik alt ikke som forventet.

LÆS OGSÅ: Blachman giver TV 2 skylden: De gør mig sød

Det var måske ikke alle seere, der i første omgang lagde mærke til fejlen, der bestod i, at Nicolaj kom forkert ind i sangen.

- Vi har øvet det rigtig mange gange, men af en eller anden årsag, måske min distræthed, hoppede jeg forkert ind i den, og det jeg så gjorde, var at redde den og fortsætte min performance, og det er jeg stolt af og tilfreds med, fortalte han til HER&NU efter showet.

Solisten kom på rette spor i sangen, men hans fejl blev efterfølgende mødt af hård kritik fra dommerne Simon Kvamm og Thomas Blachman.

- I virkeligheden tror jeg, at det største problem var, at det blev så italesat. Ellers tror jeg ikke rigtig, at folk havde opdaget det.

LÆS OGSÅ: Efter lang tavshed: Nu er Casanova tilbage

Så du er ked af, at det blev nævnt?

- Det var det, der skete. Jeg går ikke så meget op i detaljer på den måde. Men der var nogen, der opdagede det, tydeligvis, og det er, hvad det er. Om det er det, jeg ryger på, eller om det er et større helhedsbillede, det ved jeg ikke, men det kan man ikke styre.

LÆS OGSÅ: Nygifte Oh Land: Her er hendes mand

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicolaj Lindby til andet 'X Factor' liveshow

Hans dommer, Oh Land, forsøgte da også at stoppe sangen ved at fægte med armene, men han fik ikke lov til at starte forfra. Ifølge hende gjorde det Nicolaj fraværende, hvilket Blachman kunne mærke og ifølge hende tolkede som, at Nicolaj ikke kunne lide at være på scenen, hvilket hun mener var overilet og unfair.

Til spørgsmålet om, hvad Nicolaj synes om kommentarerne om, at han er blevet trukket i den forkerte retning og ikke har lyst til at være på scenen, er han dog ganske forstående.

- De kommer af, at både Thomas og Simon har tolket på det, de har set. Jeg har helt sikkert udstrålet en eller anden form for usikkerhed eller tumult, de har samlet op på. Jeg kan ikke sætte mig ind i deres hoved, men jeg nød alt, hvad jeg gjorde, og jeg kommer aldrig til at fortryde det. Men jeg respekterer dem stadig alle tre, uanset hvad jeg måtte synes om kommentarerne.

LÆS OGSÅ: Andreas Odbjerg indrømmer: Flov over 'X Factor'-fortid

Føler du dig misforstået?

- Nej, ikke rigtig. Men jeg er måske ikke kommet med så tydelig en identitet, og det kan være noget af det, der skinnede igennem. Men dem omkring mig og jeg selv ved, hvem jeg er.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: 'X factor'-stjerne får hjælp af kendt rapper

Nicolaj afslutter med at slå fast, at musikken fortsætter for evigt, selvom 'X Factor'-eventyret nu er slut.