'X Factor'-stjerne ramt af hjertestop: Nu optræder han til Hjertegalla

Tobias Floor synger for den gode sag til aftenens Hjertegalla, efter han selv blev ramt af pludseligt hjertestop sidste år.

Tobias Floor sang sig ind i danskernes hjerter, da han tilbage i 2022 deltog i 'X Factor'. Selvom det ikke blev til en plads i liveshows, så fik han i den grad succes alligevel, da han efterfølgende optrådte på kæmpe scener med den australske stjerne Dean Lewis.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendte til Hjertegalla

Men pludselig blev jorden revet væk under den nu 24-årige sanger, da han i november sidste år blev ramt af pludseligt hjertestop under et besøg hos svigerforældrene og var død i flere minutter. Tobias blev heldigvis reddet af kæresten og hendes far og er siden kommet på benene igen.

Den unge sangstjerne skal optræde til aftenens Hjertegalla på TV 2, der netop samler penge ind til hjerteforskning, og det var en taknemmelig Tobias, som HER&NU mødte på den røde løber kort forinden.

- Det betyder rigtig meget for mig at være her i aften. Jeg er glad for, at jeg kan være med til at være et ansigt udadtil og være repræsentant for de unge. Selvom man er 23, som jeg var, da jeg fik hjertestop, så kan det ske for alle, fortæller han til HER&NU.

Inden hjertestoppet levede Tobias et sundt liv uden nogen varsel om det pludselige hjertestop, og han døjer stadig med konsekvenser fra den livsændrende oplevelse.

- Jeg har det rigtig godt i dag. Jeg døjer stadig med min hukommelse. Min korttidshukommelse har det ikke, som den har haft det. Jeg glemmer tit små ting. Men jeg er glad for livet. Jeg har fået en ICD (en avanceret pacemaker, red.) indoperet i mit bryst, som hele tiden kontrollerer mit hjerte, men der har ikke været noget siden. Så jeg går ikke og frygter det, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham i babylykke: Far for tredje gang

Tobias gik viralt og fik international opmærksomhed, da han gik til audition i 'X Factor' med Dean Lewis' sang 'Half A Man', der strøg til tops på de danske hitlister efterfølgende. Den unge sanger kan da også fortælle, at vi ikke har set det sidste til ham og musikken.

- Musikken fylder rigtig meget i mit liv. Jeg er stadig rigtig glad for at lave musik, og jeg har nogle planer for noget musik, der skal ud snart.

LÆS OGSÅ: Meyerheim sælger huset: Kan score millioner