Kys og kram: Helene Frank viser kæresten frem

'X Factor'-solisten havde sin ellers private kæreste med til andet liveshow.

Helene Frank havde taget det helt store heppekor med sig til gårsdagens 'X Factor'-liveshow. Både hendes forældre, søster, svigerfamilie og gudmor bakkede hende op fra tilskuerrækkerne, og Helene sang sig da også elegant forbi farezonen og direkte videre til næste uge.

LÆS OGSÅ: Stor babylykke: Rasmus Nøhr venter barn med 29 år yngre kæreste

Derudover havde den 28-årige dansk-tyske efterskolelærer også taget sin kæreste med sig hele vejen fra Sønderjylland til studierne i Brøndby.

Man siger, at modsætninger mødes, og det må også siges at være tilfældet for det forelskede par. I hvert fald når det kommer til, hvorvidt man bliver tiltrukket eller afskrækket af rampelyset. For i modsætning til Helene foretrækker han nemlig at forblive uden for kameraernes linser og offentlighedens øjne.

Alligevel kunne han godt overtales til et par billeder, som kan ses nederst i artiklen. Til HER&NU fortalte Helene, hvad fremtiden står på for parret, når vi engang når på den anden side af 'X Factor'-æraen.

- Vi har været sammen i næsten syv år. Vi bor sammen i Haderslev. Vi skal købe et hus og have nogle børn på et tidspunkt, fortale Helene og tilføjede, at kæresten er 30 år og kommer fra Danmark.

LÆS OGSÅ: Tobias og Patricia har købt kendisvilla

Se billederne af parret herunder:

Helene Frank med kæresten efter andet 'X Factor'-liveshow
Helene Frank med kæresten efter andet 'X Factor'-liveshow