'X Factor'-vært sætter bryllupsplaner på standby

Det er ikke nemt både at skulle planlægge bryllup og være vært på 'X Factor'.

I starten af næste år begynder endnu en sæson af det populære sangprogram 'X Factor'. For andet år i træk skal Maria Fantino være vært. Sæsonens tre dommere blev afsløret ved et pressemøde på TV 2 i går - og igen bliver det Thomas Blachman, Oh Land og Simon Kvamm. 

LÆS OGSÅ: Her er årets 'Vild med dans'-deltagere

Artiklen fortsætter under videoen af Thomas Blachman.

 

Og der bliver nok at se til, når programmet først ruller. Dét kan 29-årige Maria Fantino, der blev forlovet tidligere på året, skrive under på. Der bliver faktisk så travlt på arbejdsfronten, at bryllupsplanerne er indstillet. 

- Vi har holdt pause med det her over sommeren, fordi det at skulle arrangere et bryllup er lidt vildere end jeg lige troede. Især når man er sådan en, der er vokset op med 'Say Yes to the Dress' (amerikansk realityprogram red.), og sad og tænkte "26.000 dollars for en kjole er jo et alt for lavt budget". Så jeg kommer selvfølgelig til at skulle tænke på det, og jeg skal først giftes efter, 'X Factor' er overstået, fortæller Maria til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Afsløring! Har sagt ja til 'Vild med dans'

Men selvom, at 'X Factor' kræver hårdt arbejde og er en intens periode, er der ingen tvivl om, at Maria glæder sig til at være vært på underholdningsprogrammet endnu engang.

- Nu sagde jeg jo, at det sige ja til en forlovelse og et frieri fra min kæreste er verdens nemmeste "yes", men det er det her jo også. Jeg synes, at det er mega sjovt, og jeg synes, at det er udfordrende rent håndværksmæssigt for mig. Jeg har altid godt kunnet lide at lave live-tv, og du møder så mange forskellige mennesker, du skal være på i så mange timer, udtaler Maria til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Uhh: Se de første minutter af 'Robinson'