Lenny, Simona, Teitur, Julie og Rasmus er deltagerfeltet i den nye, syvende sæson 'For lækker til love' (Foto: TV3)

"For lækker til love"-deltager i babylykke

Den tidligere tv-dater har budt sit andet barn velkommen.

Rasmus Nielsen deltog i 'For lækker til love' i sæson 8, 9 og 10, men det var udenfor skærmen, at Rasmus fandt kærligheden, og i foråret afslørede Rasmus, at han og kæresten ventede deres første fælles barn. Nu er deres søn kommet til verden, det fortæller han på Instagram.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea risikerer fængsel: Har en plan

- 05.10.24 kl 03:41 blev vores verden og kærlighed rigere. Matthew er kommet til verden. Inden da oplevede jeg det største vidunder i verden. Min kæreste kæmpede den største kamp med det største mod. Hold nu op, hvor var du helt igennem fantastisk skat, skriver han på Instagram og fortsætter:

- Tak for at bringe vores dreng til verden. Ingen ord kan beskrive mine følelser. At se min førstefødte sidde med sin lillebror i armene fyldte mig med afsindigt med lykke. Jeg er en stolt far nu til to fantastiske drenge og kæreste med den mest vidunderlige kvinde. How lucky can one guy be.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers udfordret under “Vild med dans”: Jaloux kæreste

Rasmus tonede for første gang frem på de danske tv-skærme i 2011, hvor han deltog i 'X Factor'. Dengang var han blot 17 år gammel, og han fik en sjetteplads i programmet.

LÆS OGSÅ: Linda P. delte stor hemmelighed med Søren Pape

To år senere blev han far for første gang, da sønnen Jeremie kom til verden. Rasmus og moren til hans søn var dog allerede gået fra hinanden inden fødslen.