WHAT: Mikkel har sat ild til Amalies seng

Bølgerne går højt mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, og nogle gange er stemningen brandfarlig.

I Amalie Szigethys nye tv-program 'Amalie - Mit kaotiske kærlighedsliv' kommer man helt tæt på realitytjernen og ikke mindst hendes parforhold. Man hører om Amalie og Mikkel Skelskovs forskelligheder og om deres dramatiske forhistorie.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par skal skilles

I fjerde afsnit af programmet fortæller Amalie, at der er en god grund til, at det kun er Mikkels seng, der er i deres hus i Dragør.

- Da jeg flytter tilbage i huset, efter mig og Mikkel gik fra hinanden sidst, der har han så kylet min seng ud, fortæller Amalie med et grin og fortsætter:

- Og så sagde jeg: 'Undskyld, hvorfor står min velourseng ude i baghaven?' - Den stod ude i baghaven, da jeg kom tilbage. Så er han åbenbart blevet så sur, at han har sat ild til den. Så der er ild i halvdelen af veloursengen.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens skilsmisse: Sønnen er også smidt ud

I klippet, hvor Amalie er ved at støvsuge omkring Mikkels seng, lader det til, at hun synes, det er komisk, at hendes kæreste har sat ild til sengen, da de var uvenner. Hun fortæller da også, at selvom de atter danner par, så sover de ikke sammen, fordi Mikkel snorker, og Amalie sover inde hos pigerne.

Da Amalie i sidste uge gæstede Marcus Eklund i 'Marcus og Realitypanelet', fortalte hun blandt andet, hvad hun faldt for ved Mikkel - hør hendes svar i videoen øverst i artiklen, og hør hele afsnittet af podcasten herunder: