'Paradise Hotel' Stina, Amalie, Samantha Peter, Kasper, Tammi, Nicolai
Stina Petersen var en del af startcastet i sæson seks af 'Paradise Hotel'.

Efter gensyn: Paradiso lagt for had

Det er bestemt ikke søde gloser, der fylder Stina Petersens indbakke for tiden.

Det var til stor jubel for rigtig mange 'Paradise Hotel'-fans, at den sjette sæson af hitprogrammet 6. september blev genudgivet på Viaplay. 

Sæsonen, der er en af de mest ikoniske af slagsen, rummer et hav af mindeværdige oplevelser - som da Amalie Szigethy kaldte Stina Petersen en "russisk roulette". 

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i pengeproblemer

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er dog ikke alle, der er lige glade for, at sæson seks igen er tilgængelig at streame. Tværtimod. 

Stina på 'Paradise Hotel' i 2010. (Foto: Lotta Lemche/TV3)

For netop Stina, der bestemt ikke kom godt ud af det med Amalie på hotellet, har det nemlig resulteret i en rødglødende indbakke - af den rigtig trælse slags. 

LÆS OGSÅ: Geggo giver status på barn nummer tre

- Du er jo syg. Hvad tror du ikke, dine børn ville tænke om det, hvis de så det? Vil du gerne have, din datter opfører sig, som du har opført dig? lyder det i en besked, Stina har modtaget, mens en anden skriver: 

- Du fortjener ikke at have børn. Du er sindssyg og et rigtig dårligt menneske. Helvede har en speciel plads til dig. Må kommunen tage dine børn, så du ikke også ødelægger dem.

Kommentarerne lader Stina sig dog ikke gå på af, fortæller hun til Realityportalen.

- Folk reagerer, som om, det er noget, der er optaget i går. Det er 15 år siden, og jeg tror, folk glemmer, at for 15 år siden var tiderne anderledes, forklarer hun og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Andreas og Lissa flytter sammen

- Og Gud, hvor er jeg glad for, at sociale medier ikke var der dengang. Det er meget muligt, at folk synes, at jeg var hård ved Amalie, men de glemmer altså, at hun også var hård ved mig - hun “stjal” min parter (Peter Birch, red.), og hun kaldte mig også en masse øgenavne. 

Ville fjerne programmerne 

Allerede da sæsonen rullede over skærmen i 2010, oplevede Stina, at mange var utilfredse med hendes opførsel på det intrigante hotel. 

Hadbeskederne er dog taget til helt nye højder anno 2024. 

LÆS OGSÅ: Boris Hiort afslører: Har fundet kærligheden

- Der var meget kritik dengang, men folk var ikke lige så hårde, som de er, når de gemmer sig bag skærmen, fortæller hun. 

Derfor ville hun da også ønske, gensynet aldrig var blevet aktuelt. 

- Hvis jeg kunne, havde jeg fjernet programmerne, så man ikke kan se dem nogle steder. Jeg er ikke Stina fra 'Paradise' længere, jeg er bare Stina nu, slår hun fast. 

LÆS OGSÅ: Her er han: Mille Funk viser kæresten frem