Anette og Frank fra 'Gift ved første blik'

Datter afslører: Han ville have min mor tilbage

Nu tager datteren bladet fra munden og afslører, at hun ikke mener, Franks hjerte var hos Anette ved brylluppet.

I sæsonens første afsnit af 'Gift ved første blik' blev 57-årige Anette Winkler Bauer gift med den jævnaldrende Frank Schytte. Ved bryllupsfesten så man Franks datter være tydeligt berørt og give udtryk for, at det var svært for hende, fordi det ikke var hendes mor, Frank blev gift med.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sussi er blevet forlovet

Artiklen fortsætter efter videoen med Jenna og Albert

I det nye afsnit af podcasten 'Grebet af GVFB', som netop er udkommet på Podimo, fortæller Franks datter, 24-årige Cecilie, hvad der gik forud for hendes reaktion ved brylluppet. Forældrenes skilsmisse er nemlig både ny og ingen dans på roser.

LÆS OGSÅ: WHAT: Mikkel har sat ild til Amalies seng

- Mine forældre har jo været gift i 23 år. Og vi har haft den her totalt kernefamilie med mor og far, og specielt min mor, som har båret familien i mange, mange år, fordi min far har kørt karriere, efterforskning og rejseholdet og politi og jeg skal komme efter jer, så det var sgu lidt et chok, da de skulle skilles, og det er faktisk kun to år siden, fortæller hun og fortsætter:

- Der sker det, at min far lever lidt sit eget liv og får det lidt svært, og han tror måske, at græsset er grønnere på den anden side og forlader min mor, hvilket er totalt tragisk i vores omgangskreds og i mit liv. Så det er forfærdeligt, synes jeg. Der sker jo det, at min far kommer hjem 10 dage efter, og siger, at han har fortrudt, og at græsset ikke var grønnere, som vi godt vidste alle sammen.  

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne åbner op om angst

Flytter han ud, spørger podcast-værten Ditte Okman?

- Nej, han pakker to sportstasker og kører. Og så sidder min mor med rødvin og culottesteg mandag aften og kunne ikke få vejret, var jeg lige ved at sige. Efter 10 dage kommer han hjem og fortæller "det var ikke så grønt, det andet sted", uden at sige for meget, griner Cecilie, men erkender alligevel:

LÆS OGSÅ: Stor overraskelse: 'Landmand søger kærlighed'-fyr Kendte flere af kvinderne i forvejen

- Det var ikke skide sjovt for nogen af dem, og det var ikke noget, min mor kunne tilgive, desværre. Så det har været to rigtig svære år, som også er lidt med i den reaktion, jeg havde. Og jeg snakkede faktisk ikke med min far i et halvt år, for jeg var så skide rasende og sur. 

Hun lader stadig den dag i dag til at være uforstående overfor sin fars valg og beskriver moren som vidunderlig, 10 år yngre end faren og smuk. Cecilie kan dog godt forstå, at moren ikke ville tilgive Frank.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerne i dyb sorg

- Jeg tror, at der var gået så meget i stykker inde i hende. Hun har båret familien i så mange år med fødselsdage og konfirmationer, for han har arbejdet, han har ikke været hjemme, så tror jeg, at man føler sig en lille smule snydt. 

- Min mor tager ham ikke tilbage, men hun vælger at være der for ham og være hans bedste ven, for jeg har også en lillebror, der ikke deltager i programmet, men han skal jo have sin mor og far. Jeg har jo boet ude i mange år, og føler mig meget gammel. Jeg elsker stadig mine forældre, og de er meget tætte. 

LÆS OGSÅ: Bitter strid fortsætter: Janni og Karsten skal forhandle ægtefællebidrag

Han ville kæmpe for moren

I forhold til tv-programmet så forstår Cecilie ikke sin fars valg om at deltage, for hun mener ikke, at han egentlig var på jagt efter en ny kæreste.

- Der sker jo det, at da min far skal være med i det her program, vil han jo rigtig gerne have min mor tilbage og har kæmpet og gjort alt, hvad han kunne. Det har været utallige opkald til mig "Hvad skal jeg gøre for at få mor tilbage?" og "hvad siger hun?" - den der totalt klassiske med at stå mellem to skilsmisseforældre. Og jeg er jo selv voksen og har prøvet breakups, så jeg ved, hvor fucking ondt det gør at have hjertesorg, fortæller hun i poodcasten og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche overrasker: Gift med hemmelig fyr

- Jeg får jo ondt af min far til sidst og bliver også vred på min mor over, at hun ikke giver ham en chance. Men på den anden side, kunne jeg selv tage en tilbage, der skulle ud og kigge? Det tror jeg ikke. Så jeg har været vred på dem på skift. 

Selvom det første afsnit af 'Gift ved første blik' har fået meget ros for at have to stærke match, hvor man tror på forholdet som seer, så lyder det ikke til, at Franks datter tror på det.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne indtager 'Vild med dans'

- Det har fyldt rigtig meget de sidste to år, at det var det, han ville kæmpe for (at få moren tilbage, red.) resten af sit liv. Så føler jeg jo lidt, at det er svært, at han skulle være med i det her program, for jeg vidste godt, hvor hans hjerte lå. Jeg håbede da på dagen, at det kunne ligge hos Anette, men jeg vidste godt, at der var en anden kvinde, der fyldte, forklarer Cecilie.

Hun beskriver moren og Anette som diametrale modstæninger, og derfor tror hun heller ikke på matchet, da hun deltager i brylluppet - selvom hun ikke har et ondt ord at sige om farens nye tv-kone.

Hør hele afsnittet af 'Grebet af GVFB' HER.