Basim giver ny status på kærligheden

Basim er klar til at dele sin lejlighed med en partner. Den rette timing skal bare lige være der.

Det seneste år har 28-årige Basim Moujahid brugt i studiet, hvor han har skrevet sange. Nu er han igen klar til at synge dem selv, og han har netop udgivet sin første single længe.

'Du gør det godt' er årets titelsang i 'Paradise Hotel' - og det kunne meget vel gå hen og blive endnu et kæmpe sommerhit fra den erfarne sangskrivers hånd.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager: Eksperterne undskyldte bagefter

I det hele taget er Basim vendt stærkt tilbage, efter det slog ham ud, da han mistede sin mor. Nu nyder han livet fra lejligheden på Islands Brygge – han mangler dog én at dele basen med.

- Jeg bor alene, det har jeg gjort i mange år efterhånden, der er ikke nogen, der er flyttet ind endnu.

Kærligheden er ikke let, og det skal ikke være let. Men det kommer nok på et tidspunkt, når tiden er til det, siger Basim til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Trine indrømmer den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

Udover at han som de fleste andre er blevet glad for at gå ture, så har året med corona også ført til andre nye interesser for popsangeren.

-Jeg er efter 13 års pause begyndt at spille fodbold i en klub her på Islands Brygge. Jeg ryger nok ikke på førsteholdet, og jeg skal lige lære, hvordan man håndterer en fodbold, griner han.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Philip fortryder deltagelsen: Derfor ville jeg bare gerne hjem

Det var i december 2016, at Basim mistede sin mor til Parkinson. Fire år forinden gik hans far bort efter et sygdomsforløb med leukæmi.

- Det var en mega hård periode. Jeg var klar på at sige, at nu havde jeg faktisk ikke lyst til at udgive musik længere. Men med tiden heler sårene, siger han og tilføjer:

-Ens forældre vil gerne have, at man er glad og gør det, man har lyst til.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor vandt Thalia ikke ‘Stjerner i trøjen’