‘Paradise’-Philip fortryder deltagelsen: Derfor ville jeg bare gerne hjem

Philip Olsen ville gerne have været hele oplevelsen med ‘Paradise Hotel’ foruden. For inden afrejse skete nogle ting i Danmark, som han ikke kunne glemme.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. april 2021 kl. 06:21

23-årige Philip Olsen fra København er blandt de første singler, der tjekker ind på ‘Paradise Hotel’. Dengang han sendte sin ansøgning afsted, havde han en forestilling om, at det udelukkende ville blive en vildt god og uforglemmelig oplevelse at medvirke i realityprogrammet.

Men sådan gik det ikke helt. For der nåede at ske noget i månederne op til afrejsen til Mexico, som fandt sted i januar.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er de nye ‘Paradise Hotel’-deltagere

– Det har været en super fed oplevelse, men jeg havde det lidt mærkeligt hjemme, inden jeg skulle afsted. Så jeg har haft mine tanker et andet sted. Derfor har jeg det lidt ambivalent i forhold til hele oplevelsen, siger Philip i dag til Realityportalen.

Han uddyber:

– Men det var fedt at prøve det, men jeg kunne også have været det foruden på grund af nogle ting, der skete i Danmark inden jeg tog afsted.

LÆS OGSÅ: LISTE: ‘X Factor’-vindere gennem tiden

Philip Olsen, 23 år og fra København. (Foto: Janus Nielsen.)

Kunne ikke glemme hende

For den træningsglade paradiso er det meget privat og derfor ikke noget, han har lyst til at give en lang og detaljeret forklaring på. Men han vil alligevel gerne sige nogle få ord om, hvorfor han for eksempel ikke var helt solgt, da han mødte pigerne på hotellet.

– Jeg tænkte rigtig meget på tingene hjemme i Danmark. Det var faktisk en pige, jeg tænkte på.

Hun var grunden til, at han ikke kunne nyde oplevelsen på ‘Paradise Hotel’ 100 procent, og at han egentlig ville være ok med at rejse tilbage til Danmark.

LÆS OGSÅ: Basim åbner op om deltagelse i ‘Paradise Hotel’

– Jeg overvejede også at trække mig og helt lade være med at tage af sted. Men jeg gjorde det alligevel, fordi det var en oplevelse, jeg ikke ville gå glip af. Jeg vil ikke sige, at jeg håbede på at ryge hjem, men jeg gik og håbede på, at alt var godt hjemme i Danmark, siger han.

Philip Olsen havde mødt hende kort tid inden, han skulle afsted, men det hele var altså så nyt, at han ikke ville bakke ud af sin deltagelse i realityprogrammet. Men på hotellet var det svært at glemme hende.

I dag har han det godt, men det blev desværre aldrig til mere med den pige, han mødte før afrejsen til Mexico.

– Vi er ikke sammen. Desværre, lyder det.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Læs mere om